top of page

Voor de fotograaf

Avontuurlijke 

Beeldmaker

Ben jij een gepassioneerde en gedreven ondernemer, bruisend van jeugdige energie en creativiteit? Heb je altijd al verlangd naar het ontdekken van je ware zelf en wil je tegelijkertijd je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen? Dan ben je niet alleen op zoek naar zakelijk succes, maar ook naar persoonlijke groei en authenticiteit. Het pad naar zelfontdekking en zakelijk succes is een reis vol avontuur en groei. Het betekent leren van je fouten, het omarmen van uitdagingen en het cultiveren van je unieke stijl. Het gaat ook om het begrijpen van je kernwaarden en het integreren ervan in je zakelijke beslissingen.

Dus, als je klaar bent om jezelf te ontdekken, je bedrijf te versterken en de wereld te laten zien wat je te bieden hebt, dan is het tijd om de reis naar authenticiteit en zakelijk succes te beginnen.

michelle-newbornsessie-dee-fotografie-13.jpg

Je weet van binnen

Dit is het moment

Zijn er niet al te veel fotografen zei ik inmiddels bijna 5 jaar geleden. En toch komen er klanten maandelijks terug, ik heb kindje's zien opgroeien en papa's en mama's herinneringen mee gegeven in de vorm van foto's waar het hele huis mee vol hangt. En dat wil jij ook!

Dan is dit de plek waar jouw ondernemersreis een magische transformatie wordt.

Ben je een jonge en creatieve ondernemer die zoekt naar authenticiteit en groei in je bedrijf?

Mijn 3 maanden durende intensieve begeleiding is speciaal ontworpen om jouw reis te transformeren.

In het "Avontuurlijke Beeldmaker" programma draait alles om JOU!

Met Michelle werken is ontzettend fijn! Ze luistert goed en stelt je op je gemak, komt met goede adviezen en ze is erg eerlijk. Zo leuk om haar tijdens een shoot te zien werken! Mede dankzij haar begin ik nu met het oprichten van mijn eigen fotografie bedrijf! Heel veel zin om vaker met haar samen te gaan werken.

- Beau

Studio Framed

Toen ik afstudeerde, wist ik enorm veel over vormgeven, fotografie en zelfs een stukje film. Ik had bedrijven geholpen aan een nieuwe branding en ik maakte in mijn vrije tijd veel foto's van gezinnen en familieleden. Inmiddels was ik terechtgekomen bij een bedrijf waar ik ook newborn- en andere fotoshoots leerde kennen en steeds beter aan het worden was. En toen ik meer wilde en daar geen ruimte voor was, begon ik voor mezelf. En het werd stil. Waar ik gewend was om dag in dag uit hard te werken, had ik voor mezelf gewoon weinig klanten. Ik begon een Instagram-pagina en nu, 3 jaar later, moeten klanten soms weken wachten voor ik een plekje heb om hun vast te kunnen leggen. Ik ben blijer dan ooit en had dit nooit verwacht. En ik wil dat elke fotograaf dit kan ervaren. Laat mij je helpen naar het bedrijf van je dromen.

Het gezicht achter

230526-StudioFramed-002 groot.jpeg
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Youtube

Jou hoofdstuk begin hier!

Een ondoordachte aanpak zal je niet naar je gewenste bestemming leiden. Wat je echt nodig hebt, is een op maat gemaakt meesterplan dat perfect past bij jouw unieke persoonlijkheid en doelen. Met mijn persoonlijke 1-op-1 begeleidingsprogramma kun je de stap zetten van een hobby naar je eigen bedrijf. Iedereen heeft het in zich, ook jij, mits je bereid bent er volledig voor te gaan. Als docent op het MBO weet ik maar al te goed wat voor prachtige bedrijven ontstaan uit jouw passie.

Maak het verschil

Van:

 • Heel hard werken aan je Instagram maar je gevoel zegt dat je niet de juiste mensen bereikt.

 • Geen idee hebben wat nog te plaatsen deze week

 • Heel veel gratis (portfolio)fotoshoots

 • Klanten die niet inzien wat je waard bent

 • Geen duidelijke branding

 • Te weinig tijd en te veel taken

 • Niet weten waar te beginnen bij het verzenden van je foto's en het maken van albums

Naar:

 • Precies weten voor wie je content aan het maken bent.

 • Een duidelijke branding en merk waar je voor door het vuur gaat

 • Uniek aanbod onder de fotografen

 • Shoots waar je met veel energie en geluk heen gaat

 • Een map vol met professionele beelden van jezelf en je bedrijf

 • Een strakke workflow 

 • Je bent niet meer bezig met wat andere fotografen doen omdat je weet wat jou te doen staat!

En wat ga ik voor jou betekenen?

- Intensieve begeleiding gedurende 3 maanden, met 2 live dagen en Zoom-gesprekken.

- Elke dinsdagochtend een check-in via WhatsApp om te bespreken hoe het met jou en je bedrijf gaat en of je ergens tegenaan loopt.

- Ik neem je mee op een ontdekkingsreis naar je authentieke zelf en ontwikkel daarbij een passend aanbod.

- Een zelfverzekerde uitstraling en een duidelijke branding.

- Een voorafgaande vragenlijst om al jouw pijnpunten binnen je bedrijf aan te pakken.

- Aan het einde van dit onvergetelijke traject wacht een magische beloning: een Instagram-feed vol professionele brandingfoto's van jezelf, vastgelegd in de professionele 'Studio' Framed.

De vraag naar dit programma was overweldigend, en nu is het eindelijk jouw beurt om groots en magisch te schitteren. Houd er rekening mee dat ik slechts een beperkt aantal plekken per jaar beschikbaar heb vanwege de intensieve begeleiding. Ik wil er zeker van zijn dat er een klik is voordat we beginnen. Ben jij klaar voor het avontuur van je leven? Neem contact met mij op en laten we samen jouw reis naar zelfvertrouwen, branding en magie beginnen. Boek hieronder een kennismakingsgesprek.

Kennismaken

Meest gestelde vragen:

Zeker weten! In dit traject halen we alles uit de kast om jouw fotografie naar een extra level te tillen. Naast fotografie zou videografie en vormgevers ook kunnen aansluiten omdat alles 1 op 1 uitgelegd word gaan we bij fotografie ook op de stof in die daar in nodig is, bij videografie en grafisch vormgevers gaan we dan vooral op het stukje ondernemen zitten.

bottom of page