Michelle-MMF-mediamies-274.jpg
Michelle-Mooistemomenten-007.jpg

Jullie
Trouwdag

Als ik één ding zeker weet in het leven, dan is het dat ik houd van de liefde. Het fotograferen van ware liefde zie ik dan ook als een grote eer. Voor mij draait het vastleggen van jullie bruiloft om veel meer dan alleen wat plaatjes schieten. Maandenlang leef ik, samen met jullie, toe naar deze onvergetelijke dag. Als ik jullie zie stralen, voel ik mij gelukkig. Als de bruid mij foto’s stuurt van DE jurk die het is geworden, juich ik met haar mee. Ik ben hier om jouw onvergetelijke dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dus vertel mij jullie liefdesverhaal en laten we nieuwe herinneringen creëren om een leven lang te koesteren. Tijdens ons kennismakingsgesprek vertel ik je alles over onze samenwerking. Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie datum. 

Michelle-MediaMies-330.jpg
Michelle-mooistemomenten-144.jpg

Boek je afspraak
of meer informatie?

Je trouwfoto’s zijn een tastbare herinnering aan de mooiste dag van jullie leven. Ook jaren later ga je hier nog plezier van hebben. 

Het vinden van de juiste fotograaf is daarom minstens zo belangrijk als het uitzoeken van een jurk. Het moet bij jullie passen!

Ik hoor graag jullie wensen en ideeën. Alles is mogelijk, alles is bespreekbaar. 

Staan jullie wensen niet tussen de bovenstaande pakketten? Stuur me een berichtje, ik denk graag met jullie mee!

Ik ben opzoek naar:

Bedankt voor de bericht!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

20210928-StudioFramed-005-2.jpg