top of page

Dream Wedding

Deze dag wil iedereen vastgelegd hebben. Een uitgebreide toelichting is niet nodig, behalve dat ik voorafgaand aan de bruiloft met jullie in gesprek ga om te bespreken hoe ik jullie op deze dag écht gelukkig zou maken. Dit is immers dé dag van jullie dromen, dus de foto’s dienen dat ook te zijn. Ik wil namelijk niets liever dat jullie acht weken na de bruiloft nog eens romantisch op de bank tegen elkaar kunnen aankruipen met een professional fotoalbum op schoot dat jullie helpt om deze droom nog eens opnieuw te beleven. 

20221119-StudioFramed-076 kopie.jpg

WEDDING PHOTOGRAPHER

Als ik één ding zeker weet in het leven, dan is het dat ik houd van de liefde. Het fotograferen van ware liefde zie ik dan ook als een grote eer. Voor mij draait het vastleggen van jullie bruiloft om veel meer dan alleen fotograferen. Maandenlang leef ik, samen met jullie, toe naar deze onvergetelijke dag. Als ik jullie zie stralen, voel ik mij gelukkig. Als de bruid mij foto’s stuurt van DE jurk die het is geworden, juich ik met haar mee. 

Ik ben hier om jullie onvergetelijke dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dus vertel mij jullie liefdesverhaal en laten we nieuwe herinneringen creëren om een leven lang te koesteren. Tijdens ons kennismakingsgesprek vertel ik je alles over onze samenwerking. Zijn jullie enthousiast geworden? Neem dan snel contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie datum.

Neem contact op!

Bedankt! Je ontvangt snel een berichtje in de mail.

klein.jpeg

Bruidsfotografie

Hieronder staat een overzicht van wat jullie kunnen verwachten van mij. Bekijk de brochure voor meer uren en prijzen. Jullie krijgen een klein album cadeau die altijd achteraf kan worden uitgebreid. Optioneel videograaf & second shooter.

Inclusief
7 uur fotografie
Kennismaking
Preview binnen 48 uur
Luxe album 15x15 cm en 30 pagina's
Reiskosten
+/- 300 beelden met zorg geselecteerd en nabewerkt binnen 8 weken

Vanaf € 1699,-

Bruidsfilm

Naast fotografie maak ik ook films. Mochten jullie mij liever op jullie dag hebben om een mooie film te laten maken dan kan dat zeker! De film ontvangen jullie op een USB. Het is mogelijk om een mooie gelofte in te spreken of een liedje te kiezen dat bij jullie past. Liever mij als fotograaf? Ik heb 2 collega videografen waar ik graag mee samen werk, vraag naar de

mogelijkheden.

Michelle is een geweldige, jonge en talentvolle fotograaf! Zij heeft met zoveel passie en kundigheid ervoor gezorgd dat wij altijd een mooie terugblik hebben van onze dag! Zij weet de juiste momenten vast te leggen.

Sharukh & Marith

The perfect wedding

Hier en daar zie je losse beelden van verschillende bruiloften langskomen. Wil je nu een gehele bruiloft zien bekijk dan mijn pagina op The Perfect Wedding. Een website vol met trouwleveranciers en met mijn pagina waar al meer dan 5 bruiloften op te vinden zijn. Hier lees je ook recensies en handige tips.

bottom of page