top of page

Trouwen in het  buitenland

Het grootste avontuur

van je leven!

Mijn allergrootste droom, en misschien wel jullie plan: trouwen in het buitenland! Zoals je wellicht al hebt gezien op mijn sociale media en hebt gevoeld bij al mijn fotoshoots, ben ik een gepassioneerde reiziger. Het zal je dan ook niet verbazen dat 'Destination Weddings' en 'Elopements' bovenaan mijn lijstje staan. Het liefst zou ik dit het hele jaar door doen, en wie weet wordt dat ooit mijn toekomst. Maar goed, je bent hier niet gekomen om mijn dromen te horen, maar die van jou. Want binnenkort, of misschien pas over een lange tijd, staat jullie reis gepland. Het idee om voor een huwelijksreportage naar het buitenland te reizen blijft iets magisch hebben. Het is een gedeelde droom van zowel jullie als mij om in het buitenland te trouwen en werken. Daarom zijn we flexibel als het gaat om het bespreken van reis- en verblijfkosten, zodat het allemaal binnen jullie budget past.

Laten we samen jullie liefdesverhaal vertellen op de meest betoverende locaties die de wereld te bieden heeft. Jullie liefde verdient niets minder dan een sprookjesachtige setting. Welkom bij de reis van jullie leven.

20220505-StudioFramed-034.JPG
custom_logo_MICHELLE-VAN-DEN-BERG-netherlands-93collection-wedisson-com_1672421099_3060.JP
Image by Foto Pettine

Jullie zijn nog opzoek naar de juiste fotograaf die open staat voor reizen en creativiteit?

Zijn jullie op zoek naar de perfecte bruidsfotograaf om jullie liefdesverhaal vast te leggen op een exotische of unieke locatie? Zoek niet verder, want jullie zijn bij mij aan het juiste adres!

Een Liefdesverhaal dat de Wereld Heeft Veroverd, hoe gaaf?!

Hebben jullie elkaar ontmoet op een droomvakantie, tijdens een avontuurlijke reis, of hebben jullie simpelweg een speciale band met een ander land? Wat de reden ook is, ik begrijp het verlangen om jullie liefde te bezegelen op een adembenemende bestemming. Het idee om te trouwen in het buitenland is op zichzelf al magisch, en ik ben er om ervoor te zorgen dat deze magie wordt vastgelegd in prachtige foto's.

 

Internationale Ervaring en Passie voor Fotografie

Met trots kan ik al zeggen dat ik enkele van 's werelds meest betoverende bestemmingen hebben mogen bezoeken om de mooiste dag van koppels vast te leggen. Van de romantische bergen van Italië tot de tropische pracht van Curaçao, ik kijk uit naar liefdesverhalen die ik mag vereeuwigen op onvergetelijke locaties.

 

Flexibel en behulpzaam

Begrijpelijk dat trouwen in het buitenland een droom is voor zowel jullie als voor mij. Daarom ben ik flexibel als het gaat om de reis- en verblijfkosten. Samen kunnen we een plan opstellen dat aan al jullie wensen voldoet, zodat jullie je kunnen concentreren op de liefde, terwijl ik zorg voor de herinneringen.

Laat mij de kunst van jullie liefdesverhaal vastleggen op een prachtige bestemming. Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe we samen de mooiste momenten van jullie leven kunnen vastleggen, waar dan ook ter wereld.

Jullie liefde verdient een epische achtergrond. Maak van jullie trouwdag een onvergetelijke reis met onvergetelijke momenten op de professionele plaat vastgelegd.

tekeningen-sf_Tekengebied 1 kopie.png
Contact wedding2

Samen even kennis maken?

Bedankt voor je bericht!

bottom of page