20220416-StudioFramed-094.jpg
20220503-StudioFramed-002.jpg
tekst-10.png

Pure
momenten

De lach van een kind, een liefdevolle blik tussen het bruidspaar, de minuscule voetjes van een pasgeboren baby. Het zijn deze vluchtige, magische momenten die je nooit wil vergeten. Mijn hart gaat er sneller van kloppen. Jouw tastbare momenten verdienen het om vastgelegd te worden in bijzondere foto’s. Met mij als fotograaf krijg je geen statige gezinsportretten, maar een echte knuffel voor mama. Of een spontane lachbui. Pure momenten. Met trots mag ik mijzelf nu bruids- en newbornfotograaf noemen. Maar ik weet als geen ander hoe belangrijk ook die andere pure momenten zijn. Bijvoorbeeld met je geliefde of je gezin. Want de tijd vliegt voorbij!

20220512-StudioFramed-001.jpg
20220505-StudioFramed-004.jpg

Portfolio

Michelle-mooistemomenten-045 2_edited.jpg

Wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot!
Met alle liefde leg ik jullie pure momenten vast. Het maken en bewerken van foto’s is iets wat ik met veel zorg en aandacht doe. Boek daarom ruim van tevoren je afspraak, dan weet je zeker dat je een plekje hebt. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wilt een fotoshoot. Woohoo! Nu kun je contact met mij opnemen via het aanvraagformulier. Of stuur me een berichtje via Instagram. Ik krijg je bericht binnen en doe een vreugdedansje. Ook stuur ik je mijn brochure met informatie en tips. Word jij bij het lezen van deze informatie nou helemaal blij, dan kunnen we samen een datum prikken voor de fotoshoot. Wanneer we een datum hebben, stuur ik je mijn factuur. Samen kiezen we een mooie locatie en een fijn tijdstip. Nu kan het feest beginnen: het is tijd voor de shoot! Na afloop ga ik enthousiast aan de slag met het bewerken van de foto’s. Binnen 2 weken ontvang je deze digitaal. Als je een pakket hebt gekozen met daarbij afdrukken of een USB, dan ontvang je deze in je brievenbus. Daarna kun je via mijn website (nog meer) foto’s bestellen als afdruk of om te verwerken tot een prachtig album. Doe je dit, dan kom ik niet alleen je bestelling brengen maar ook nog een kleine verrassing. 

Hoor ik snel van je?