top of page

Little explorer

Met Little Explorer is het mijn missie om jouw unieke blik op je kindje gedurende 12 maanden vast te leggen. Deze bijzondere periode is het waard om in beeld gebracht te worden en verdient alle aandacht vanaf de geboorte tot het eerste levensjaar. We maken deze foto's met plezier en liefde, zodat je niet alleen mooie beelden krijgt, maar ook geniet van elk kostbaar moment. Zie het als een maandelijks dagje uit!

Little Explorer is iets nieuws binnen de fotografie. Je kiest zelf jouw favoriete fotoshoots uit. Misschien heb je net te horen gekregen dat je zwanger bent en wil je een foto met de echo of gender reveal, aan het einde van de zwangerschap een fotoshoot, en natuurlijk een newbornshoot. Je kunt dan voor de vierde fotoshoot kiezen voor een motherhood- of cakesmashshoot. Je ontvangt in elk pakket altijd vier fotoshoots, waarvan één gratis minishoot. Daarnaast ontvang je ook maandelijks een cadeautje in de brievenbus.

Naast de groei van het eerste jaar kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een gezinsshoot, kerstminishoot, grote familiefotoshoot en een portretfotoshoot. Om de groei van je kindje te volgen, is elke combinatie mogelijk.

008-StudioFramed-15052024.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube

Een fotografie abonnement die je niet wil missen

Als je mee doet ontvang je dit:

- 3 volledige fotoshoots inclusief 10 beelden digitaal en 1 gratis minishoot met 2 beelden digitaal OF 12 minishoots durende het eerste jaar vanaf de newbornshoot met 5 digitale beelden per shoot

- 15 maanden toegang tot mijn agenda om de shoots naar keuze in te plannen

- Altijd al je vragen via de app kunnen stellen

- Binnen 48 uur een preview van jullie shoot

-  Inspiratie bord om de sfeer van jullie shoot en de locatie al helemaal in beeld te brengen en kleding moodboard

- Betalen in meerdere termijnen mogelijk

438145446_937191728409760_8149420564238558028_n.jpg
045-StudioFramed-230823.jpg

Voorbeeld 1

- Floating motherhood of zwangerschapshoot

- Newborn fotoshoot

- Cosy motherhood in de studio

- Cakesmash fotoshoot

€145,- in 6 termijnen of €850,- totaal

Aantal termijnen is in overleg

Voorbeeld 2

- Gezinshoot (each of us)

Familieshoot

- portret of kerst

- Floating of cosy motherhood

€145,- in 6 termijnen of €850,- totaal

Aantal termijnen is in overleg

015-StudioFramed-15052024.jpg
045-StudioFramed-230823.jpg

Kwetsbaar, puur & overspoeld door liefde!

Heel erg leuk al die fotoshoots, maar jij had helemaal geen zin om zoveel in de belangstelling te staan... 1 newbornshoot is wel genoeg toch? Nu je kleintje er bijna is of al is, ben je helemaal weg van hem/haar.

Je kunt niet stoppen naar jullie mini versie te kijken de hele dag. Voor je het weet hoor je allemaal leuke geluidjes, die nog net geen woorden zijn. Dan is dit het perfecte uitbreidingspakket voor jou!

Je weet van binnen, dit is het moment

Wat dit concept zo waardevol maakt, is de mogelijkheid om de snelle en prachtige ontwikkeling van je kindje vast te leggen in professionele, liefdevolle beelden. Elk moment is uniek en onvervangbaar, en met Little Explorer heb je de kans om een blijvende herinnering te creëren aan deze kostbare tijd. En je mist door dit concept niks! 

 

Je investeert in een schat aan visuele herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Het is een cadeau voor jezelf en je gezin, en een erfstuk voor toekomstige generaties.

 

Wil jij niet elke maand voor de lens staan, maar 4 keer per jaar is voor jou ook voldoende? Dat is geen probleem! 

Je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld een gezinsshoot, kerstminishoot, grote familiefotoshoot en een portretfotoshoot. Om de groei van je kindje te volgen, is elke combinatie mogelijk.

 

Boek je vaker een fotoshoot bij mij of ben je dit van plan of schiet het er juist steeds bij in om die fotoshoot te boeken? Dan is dit perfect voor jou! 

 

Naast dat 1 van de fotosessies compleet gratis is en je bij elke shoot digitale beelden ontvangt ontvang je ook nog eens extra cadeaus in de vorm van een preview binnen 48 uur, een print en nog veel meer leuks!

350340762_1210504572989190_2161545922502515106_n.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Eindelijk ligt jouw kleintje in je armen!
Je bent zo kwetsbaar, alles is nieuw. En wat nu?
Tegelijkertijd is alles heel puur.
Jouw band met de baby wordt intens, het gaat steeds dieper.
Deze begintijd is heel dierbaar!


Kraamtijd
Je wilt het liefst de hele dag knuffelen, wat is dat huid-op-huidmomentje toch fijn.
Borstvoeding geven is heel bijzonder, maar zeker niet vanzelfsprekend. En dat kan best moeilijk zijn.
Je gaat je kindje voor het eerst in bad doen. Smelt! Ze worden er zo ontspannen van.
Maar dan….Oh jee, spuitluiers!! HELP!
Achteraf kan je erom lachen hoor.


De navelstreng droogt in, verschrompelt en krimpt. Daar is het moment dat hij eraf valt. Dat kan voelen als (nog meer) loslaten, want ja, hiermee waren jij en de baby met elkaar verbonden. Nu valt het allerlaatste stukje eraf.
In de kraamtijd komt zoveel op je af. Later denk je misschien: heb ik er wel bij stilgestaan hoe mooi alles was?

 

Het eerste half jaar
Je baby dichtbij je dragen, zodat het getroost kan worden en geborgenheid voelt. Niks is fijner dan je baby zo dichtbij te hebben. Vervolgens zal de baby z’n voetjes en handjes gaan ontdekken. Zijn die van mij? Hierna wordt hij/zij zich bewuster van z’n bewegingspatroon. Het hoofdje hoeft bijna niet meer ondersteund te worden en hij/zij zal steeds meer proberen op te trekken tot zit en staan gaat ook steeds beter. 

Leg de baby eens plat op z’n buikje, hij/zij zal zich gaan uitrekken en speelt ‘vliegtuigje’. Hoe leuk is het om dit op de foto te hebben? Of voor het eerst proberen om te rollen en alles wat hij/zij ziet te pakken. De baby zal een doorzettertje zijn! Kietel de baby eens, hij/zij zal hardop gaan lachen! Say cheese! Zo, dat staat weer mooi op de foto!


De laatste mijlpaal van het half jaar: omrollen. De baby kan nu van z’n buik naar de rug rollen en wil steeds vaker gaan zitten. Als afsluiter nog even wat eten, want nu gaat hij/zij smakken wanneer hij/zij trek heeft. Zo schattig.

Het laatste half jaar
Woehoe, het eerste tandje is door! Hoewel het niet altijd even leuk is, want het doet ook echt wel pijn. Slapeloze nachten horen er helaas bij. Maar wat een mijlpaal, nu kan het snel gaan. Daar gaat het tandeloze mondje. Hij/zij zal nu veel met de vingers in de mond zitten, wat gepaard gaat met veel kwijlen. Zullen we de baby een koekje of een korstje brood geven? Hij/zij zal heerlijk uit het vuistje eten. Hmmmmm…

 

Ken je ‘boerenpaard’? Laten we dat spelen, je hebt gegarandeerd pret! Zet de baby op je schoot en hobbel hem/haar heen en weer. Wat zullen jullie veel lachen.
Het begin van tijgeren is aangebroken; de baby gaat nu alles in de kamer ontdekken. De volgende stap zal kruipen zijn. Wat wordt de baby nu ineens groot!
Zegt je baby nu misschien al mama? Jij als mama zal hiervan glunderen.

 

Oh hilarisch, de baby denkt nu alles zelf te kunnen. Tandenpoetsen, eten, maar ook helpen in de huishouding. Laat dat maar lekker gebeuren, want hier krijgen we hele leuke foto’s van!
Kan je kindje aan de hand lopen of misschien al even los staan? Wauw, wat knap! Nu wordt het echt een dreumes. Het ontdekken van een eigen mening wordt nu een belangrijke mijlpaal.
We kunnen nu kinderliedjes opzetten of een leuk verhaaltje gaan lezen; de dreumes zal aandachtig luisteren. 

Hoera!!! Je kindje is nu 1 jaar, gefeliciteerd! Wat is de tijd voorbij gevlogen en hoeveel mijlpalen heeft hij/zij wel niet bereikt?! We gaan het nu vieren met taart! Laat je kindje maar lekker smeren met de taart. Hoe viezer hij/zij wordt, hoe leuker de foto’s uiteindelijk zijn.

 

Wat een geweldige ervaring: 12 maanden lang hebben we een minishoot gedaan. En wat was dit leuk! Je hebt nu een verzameling prachtige herinneringen die je keer op keer opnieuw kunt beleven. Je zult nooit later denken, "had ik maar..."

Daarom wil jij dit abonnement hebben!

Jij bent welkom!

Inspiratie

Je weet van binnen

Dit is het moment

Wat dit concept zo waardevol maakt, is de mogelijkheid om de snelle en prachtige ontwikkeling van je kindje vast te leggen in professionele, liefdevolle beelden. Elk moment is uniek en onvervangbaar, en met Little Explorer heb je de kans om een blijvende herinnering te creëren aan deze kostbare tijd. Door te kiezen voor dit concept, investeer je in een schat aan visuele herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Het is een cadeau voor jezelf en je gezin, en een erfstuk voor toekomstige generaties.

Naast de groei van het eerste jaar kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een gezinsshoot, kerstminishoot, grote familiefotoshoot en een portretfotoshoot. Om de groei van je kindje te volgen, is elke combinatie mogelijk.

Dus boek je vaker een fotoshoot bij mij of ben je dit van plan of schiet het er steeds bij in om die fotoshoot te boeken? Dan is dit perfect voor jouw! Naast dat 1 van de fotosessies compleet gratis is en je bij elke shoot digitale beelden ontvangt ontvang je ook nog eens extra cadeaus in de vorm van een preview binnen 48 uur, een print en nog veel meer leuks!

We hebben al een paar keer foto’s gemaakt bij/door Michelle. Ze stelt ons, en vooral de kinderen, altijd op hun gemak. Het is écht een feestje en we zijn iedere keer weer verbaasd wat voor prachtige foto’s Michelle heeft geschoten!

- Daphne

Meer informatie en aanmelden

Bedankt voor je aanmelding je ontvangt spoedig meer informatie.

bottom of page