top of page

PORTFOLIO

LIEFDE IN KAART

Bruiloften en geboortes zijn natuurlijk niet compleet zonder kaarten. Daarom breng ik de liefde tussen jou, jouw partner en eventueel jullie (pasgeboren) kind(eren) niet alleen in beeld, maar ook in kaart. Aanvullend op een love- of newbornshoot ontwerp ik in overleg met jou en jouw partner dé save the date- en newborn kaarten die volledig voldoen aan jullie wensen. Aanvullend daarop is het zelfs mogelijk om de newborn kaart in dezelfde stijl te laten drukken als de save the date kaart (of andersom)? Is dat niet ideaal? Dat dacht ik! Het bespaart jullie een hoop tijd: tijd die jij en jouw partner veel beter kunnen gebruiken om (nog meer) te genieten van de voorpret van de bruiloft of de eerste weken van jullie pasgeboren wonder. 

  • Save the date kaarten.

  • Newbornkaarten.

  • Trouwkaarten

  • Geboorte film

Meest gekozen

Geboorte film

Een korte film met alle informatie over jullie pas geboren kleintje zoals de geboorte dag, tijd en gewicht. Deze film kan de eerste ontmoeting thuis zijn maar ook gewoon de kleine teentjes van jullie gezinslid voor altijd vastleggen.

Inclusief
Fotoshoot
Film
Galerij 25 beelden

Download de brochure met alle kaart informatie

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen binnen de kaartje's, ontwerpen en film? Download hier onder de brochure waar alles overzichtelijk in beschreven staat!

Geboorte- of trouwkaart

Liever een mooi kaartje die mensen als verassing zullen ontvangen op de deurmat en voor altijd koesteren? Kies dan voor een ontwerp dat helemaal bij jullie past om een boodschap te vertellen en een herinnering te maken.

Inclusief
Ontwerp
Fotoshoot
3 aanpassingen
Papier
Folie/laminaat
Enveloppe/sluitstickers
230127-StudioFramed-022 groot.jpeg

Al vanaf € 2,49

Hoe het gaat?

01

Download de brochure

02

Een kopje koffie of inspiratie bord

03

Definitieve informatie

In de brochure lees je alle informatie en mogelijkheden. In het ontwerpen bestaan natuurlijk 10001 mogelijkheden en daarom plannen we een kort gesprekje in om alles naar wens te laten verlopen.

Je bent van harte welkom in mijn studio maar ook via een telefoontje of videogesprek kunnen we samen een bord maken met de wensen en stijl die jullie mooi vinden in de studio ligge ook verschillende papier soorten klaar. Bij een video kaartje bekijken we de dingen die jullie erg aanspreken of zoeken we vast een liedje.

Je ontvangt van mij een aantal ontwerpen en vanuit hier werken we naar het definitieve eind resultaat. Als de baby is geboren komen de juiste gegevens op de kaart en word deze zo snel mogelijk afgedrukt. Als jullie een trouwdatum hebben kunnen de kaarten natuurlijk gelijk worden gedrukt. 

bottom of page