top of page

Lifebump

Lifebump

Fotoshoot

Soms verwonder ik mij zo in wat er allemaal mogelijk is in de prachtige natuur en de materialen en technieken die we hier uit kunnen leren. Tegelijk heb ik het zo druk dat ik niet de tijd neem me daar in te verdiepen. Maar als je even stil staat gebeuren de meest wonderlijke ideeën. Uit mijn avonturen en passie ontstond het vlammetje dat ik 'Lifebump' heb genoemd. Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en omarm de natuur en moederband met de lifebump fotoshoot. Ben jij een avontuurlijke moeder of aanstaande moeder die verlangt naar rustgevende momenten te midden van de natuur?  Dan is dit de perfecte fotoshoot voor jouw! Geen vaste poses of gemaakte lachjes maar een echt drijvend avontuur.

230624-StudioFramed-018.jpg
023-StudioFramed-230823.jpg

Photography is the art of capturing beauty

in the moment

Hoe bijzonder als de band met je kinderen of een groeiend wonder in je buik op deze manier worden vereeuwigd, want dit moment krijg je nooit meer terug. Met deze fotoshoot streef ik naar een uniek concept. Geen standaard fotoshoot, maar een rustige avond op het water met als resultaat een kunstwerk voor aan de muur. Voor het meest vrije beeld kies ik vaak voor een buitenlocatie, en kunnen we bijvoorbeeld kiezen om het drijvende bed helemaal aan te kleden naar jouw smaak of een prachtige jurk te kiezen uit mijn clientcloset om de sfeer helemaal naar wens te maken. Thuis heb ik de muur helemaal vol fotolijstjes en bied daarom bij dit pakket niet alleen de ervaring maar ook een luxe afdruk zo dat je eindelijk iets gaat doen met die tastbare herinnering. En omdat ik helemaal niet wil dat je het spannend gaat vinden of die druk voelt dat je misschien nog nooit een fotoshoot voor jezelf hebt gedaan gaan we van te voren elkaar goed leren kenen via de app of een belletje. Binnen deze fotoshoot is er namelijk zo veel mogelijk en dat kunnen we allemaal samen bedenken en doorspreken via de app.

 

Ik ben megaaaa dol op chocolade!!! Je mag me overigens helemaal wakker maken voor chocolade ijs. Misschien heb jij ook wel een mega (zwangerschaps) craving? Die gaat gewoon mee op die ene foto van jou! Misschien eet jij met je dochter samen een pizza! Misschien liever iets natuurlijks? Echt even tot rust komen in een oase van bloemen drijvend om jullie bed, kaarsjes in het water en het matras vol dekentje's en kussens, kussen gevecht of  spelen tussen de knuffels van je kindje? Alles is mogelijk! Uiteraard zijn broertjes en zusjes ook mega welkom naast de mama op de meest magische momenten. Ik leg jullie graag vast op een pure manier en met het mooiste licht, uiteraard in overleg om een geschikt moment voor iedereen te vinden. Voor een zwangere mama kiezen we een datum tussen week 28 en 35 van de zwangerschap. Het allerbelangrijkste vind ik dat je je op je gemak voelt bij mij. Ik zal je duidelijke aanwijzingen geven zodat je goed weet hoe te ontspannen en wat je moet doen om zo mooi mogelijk op beeld te komen staan. Sta je open om ook wat meer intieme beelden te maken?

Alleen maar gaaf! Laat het mij even weten. Ik heb er nu al zin in, zie ik jouw snel?

Beige Aesthetic Modern Boho Floral Quote Phone Wallpaper.png
230810-StudioFramed-002.jpg
Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Ik zag de mail en heb gelijk de foto's bekeken. Wat zijn ze ontzettend mooi geworden! Ik kreeg gewoon even tranen in mn ogen. Wauw Michelle, wat een prachtig werk heb je verricht. Ontzettend bedankt voor deze prachtige dierbare fotos!! Ik kan je niet genoeg bedanken ❤️
Nog steeds kan ik de beelden bijna niet geloven. Zooo mooi! Echt zo ontzettend bedankt!

- Danielle

Prijzen

1

Lifebump pakket 1

• 8 hoge resolutie beelden 
• 1-2 personen
• Styling advies
• Kleding uit client closet
• Vaste locatie 
• Nauwkeurige selectie en bewerkte beelden, kleur en zwart wit afgewisseld

• 299 euro

2

Lifebump pakket 2

• 20 hoge resolutie beelden 

• 1-5 personen

• Styling advies

• Kleding uit client closet

• Kleding wissel mogelijk

• Vaste locatie of in overleg

• Nauwkeurige selectie en bewerkte beelden, kleur en zwart wit afgewisseld

•  Preview binnen 48 uur

• 355 euro

Lifebump boeken
bottom of page