top of page

Newlife

Een Newlife

Fotoshoot

Laat de magie van newlife tot leven komen. Mijn hart smelt altijd weer bij het vastleggen van die schattige mini voetjes en teentjes. Jullie kostbare momenten worden vereeuwigd, klaar om voor altijd te koesteren. Grijp deze kans, want de tijd vliegt en herinneringen vervagen.

 

Het goede nieuws is dat jullie daar helemaal niets voor hoeven te doen. Jullie hoeven niet te poseren of een grandioze carrière als fotomodel achter de rug te hebben. Integendeel. Ik pak het liever anders aan. Ik ga liever met jullie in gesprek om ondertussen de meest spontane, pure en intieme liefdesmomenten vast te leggen. Klaar om blijvende schatten te maken voor de toekomst?

028-StudioFramed-230830.jpg
tekeningen-sf_Tekengebied 1 kopie 4.png
tekeningen-sf_Tekengebied 1 kopie 8.png
066-StudioFramed-230830.jpg

Preserving the purest beauty

in life's earliest moments

Elke maand heb ik maar plek voor 4 kleintje's. Wil je zeker zijn va een plekje zorg dan dat je tijdens je zwangerschap al een plekje reserveert. We spreken dan ongeveer 2 weken na de bevalling af en mocht je eerder of later bevallen of misschien ben je nog niet fit dan verplaatsen we de afspraak gewoon! Je ontvangt een bevestigingsmail en dan is het eindelijk zo ver, de shoot.

Dat begint allemaal met een warm welkom en een wat lekkers. Tijdens het binnen komen en opstarten hoor ik graag hoe het met jou en je kleintje gaat. Het is handig om de baby te voeden voor de fotoshoot of waar mogelijk een klein beetje extra te geven zodat de kleine lekker kan slapen. Als je kleintje al slapend binnenkomt beginnen we gewoon lekker met de kleine alleen in de doek gewikkeld. Ik maak wat mooie beelden in de doek of een groot kussen. Terwijl ik dit doe, mag jij een schattig outfitje klaarleggen of uitzoeken voor de foto's waarop de baby gekleed. Ook is het leuk om dan als mama even te neuzen tussen alle mama jurken die in de studio klaar hangen. Broertje's/zusje's kunnen intussen lekker spelen.

Voor de beelden op het kussen kunnen we ook nog inwikkelen met een pakje aan maar meestal wikkel ik steeds een beetje verder uit. Op die manier krijg je ook wat beelden van bijvoorbeeld een buikje of andere mooie details van bijvoorbeeld haartje's en oortje's. 

Na de beelden op het kussen kunnen we indien vooraf aangegeven ook 1 beeld in een setting maken die ik al klaar heb gezet. Deze setting bestaan vaak uit kleine mandje's of bedje's helemaal gestilde met een kleedje, haarbandje etc. Omdat dit vaak een bepaalde houding vereist doe ik dit alleen binnen de eerste 3 weken na geboorte en als de kleine slaapt.

Daarna gaan we door naar misschien wel het gezelligste moment van de shoot, de gezinsbeelden! Samen gaan we knuffelen en lachen op het bed. Ik stijl de studio helemaal in de sfeer van Studio Framed en daarom is het ook belangrijk zo veel mogelijk rekening te houden met de kledingvoorschriften van Studio Framed om alles in de juiste sfeer over te laten komen. Tijdens de gezinssessie krijgt de baby de gelegenheid om individueel met elk van jullie op de foto te staan, maar ook samen als een prachtig gezin. Ik zal jullie begeleiden naar de beste posities en van daaruit zal ik de setting vastleggen vanuit diverse perspectieven en hoeken. Je hoeft dus helemaal net zenuwachtig te zijn.

Ik vind het geweldig als mensen hun eigen creatieve inbreng hebben, neem gerust ideeën mee. Bij het boeken via de onderstaande agenda neem ik ook even contact op via de app voor alle verdere vragen en zo kunnen we ook gemakkelijk beelden delen. Zie ik jullie snel?

Beige Aesthetic Modern Boho Floral Quote Phone Wallpaper.png

Prijzen

1

Newlife pakket 1

• Fotoshoot 

• 10 hoge resolutie beelden 
• 1-4 personen
• Styling advies
• Kleding uit client closet en vrijblijvend gebruik te maken van alle andere doeken en pakjes

• Nauwkeurige selectie en bewerkte beelden, kleur en zwart wit afgewisseld

• 269 euro

2

Newlife pakket 2

• Fotoshoot 

• 20 hoge resolutie beelden 
• 1-4 personen
• Styling advies
• Kleding uit client closet en vrijblijvend gebruik te maken van alle andere doeken en pakjes

• Nauwkeurige selectie en bewerkte beelden, kleur en zwart wit afgewisseld

• Cadeautje 

• 290 euro

* Bij thuislocaties en elders op locatie wordt een vast bedrag van €25 extra gevraagd. Dit is vanwege de extra voorbereidingen die gepleegd moeten worden. Deze kosten gelden niet voor de fotostudio in Harderwijk. Als de reistijd heen en terug meer dan 1 uur bedraagt wordt er naast de toeslag ook een km kosten vergoeding van 0,29 cent per kilometer gerekend. Bij fotoshoots aan huis zullen we meer het dagelijks leven vastleggen in plaats van de sfeer uit de studio. Bekijk hier een voorbeeld.

* Indien ik jullie zwangerschap ook heb vastgelegd ontvangen jullie bij het boeken van een newlife shoot 5 gratis beelden

Newborn boeken
Het leukste cadeautje

Cakesmash

Niets is zo speciaal als de eerste verjaardag van jouw kindje: een gelegenheid die groots gevierd mag worden met vlaggetjes, een mooie outfit én last but not least: taart! Een smashtaart weliswaar! Tijdens deze shoot mag jouw kind (of mogen jouw kinderen) één keer doen en laten met de taart wat hij of zij wil. En geloof mij, dat levert echt de leukste, schattigste en vooral de meest lachwekkende beelden op. Beelden die jou na tien jaar ongetwijfeld nog laten schateren.  ​

Inclusief
15 beelden
Versiering
Smashtaart
337127406_170386222514727_4133567392020902528_n.jpg

 € 179,-

bottom of page