top of page
Untitled design (45).png
Untitled design (44).png
Untitled design (45).png

Grafisch vormgever

en fotograaf 

Als kleuter liep ik al rond met een camera. Een wegwerpcamera van de Kruidvat om precies te zijn. Herinner jij die nog? Zo’n ééntje waar je maximaal twintig foto’s mee kon schieten, en je ook nog eens weken moest wachten op de eindresultaten? Precies, die ja. 
Van kleins af aan was ik namelijk al verliefd op alles dat te maken heeft met fotografie, wat nog eens werd versterkt toen digitale camera’s op de markt verschenen. Ik kon dan ook niet wachten tot ik op een dag mijn eigen had, want ooit zou ik fotograaf worden. Dat wist ik, dat wilde ik en daar zou ik dan ook alles voor doen. 

Untitled design (53).png
20220502-StudioFramed-001 kopie.JPG
Untitled design (53).png
Untitled design (36).png

WAAR IK WOON:

JE MAG ME WAKKER MAKEN VOOR:

WAT IK HET LIEFSTE DRINK:

Hierden

Chocolade

Thee

20220705-StudioFramed-002 kopie.JPG

MIJN VERHAAL

Toen ik op mijn twaalfde voor het eerst beschikte over mijn eigen allereerste digitale camera, waarmee ik bleef experimenteren gedurende mijn jaren op het vmbo, besloot ik mij vier jaar later met veel enthousiasme in te schrijven voor de opleiding ‘Grafische Vormgeving’ met een specialisatie ‘fotografie’ aan het Cibap. Een afzonderlijke fotografieopleiding bestond immers nog niet. 

Toen in 2016 dan eindelijk een fotografieopleiding werd gelanceerd, besloot ik via het Cibap door te stromen naar de fotovakschool, alsook de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Terwijl ik daar momenteel nog mijn docentschap in creatieve vakken aan het afronden ben, heb ik ondertussen diverse cursussen en opleidingen voltooid omtrent het poseren en fotograferen van lieve baby’s, bruiden en bruidegoms. Met een officiële certificering als bruidsfotograaf heb ik recent dan ook al twee Weddison Awards gewonnen met onderstaande liefdesbeelden! 

Het vastleggen van liefdesbeelden zoals deze, ofwel beelden die liefdesverhalen vertellen zonder daar ook maar enige woorden voor nodig te hebben, laten mijn hart dansen: dansen van de onvoorwaardelijke liefde die er bij jou, jouw partner en eventueel de rest van het gezin, vanaf spat. 

Het goede nieuws is dat jullie daar helemaal niets voor hoeven te doen. Jullie hoeven niet te poseren of een grandioze carrière als fotomodel achter de rug te hebben. Integendeel. Ik pak het liever anders aan. Ik ga liever met jullie in gesprek om ondertussen de meest spontane, pure en intieme liefdesmomenten vast te leggen. Dat doe ik graag op een locatie die helemaal bij jullie past. Ik zeg namelijk absoluut geen ‘nee’ tegen een shoot op een zijdezacht picknickkleedje aan de Nederlandse kust, het dak van de Pathé en Zwolle of Juliet’s huis in Verona, waar Romeo zijn liefde verklaarde. Met liefde ga ik samen met jou, jouw partner en eventueel kind(eren) op zoek naar een plek die volledig jullie past. Juist dáár, op díé plekken, waar ter wereld dan ook, kan ik namelijk díé momenten vastleggen waarop jij samen met jouw partner en eventueel kind(eren) over tien jaar ongetwijfeld nog met diezelfde sprankelende ogen en natuurlijke lach op jouw gezicht op terugkijkt. Dat kan ik jou beloven, juist wegens de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. 

MIJN AWARDS

custom_logo_MICHELLE-VAN-DEN-BERG-netherlands-92collection-wedisson-com_1668959067_454.JPG
custom_logo_MICHELLE-VAN-DEN-BERG-netherlands-91collection-wedisson-com_1666703803_77.jpg
Untitled design (53).png
Laptop on loveseat with pampas grass_edited.jpg

Naast ervaren fotograaf ben ik ook docent fotografie. En als geen ander weet ik hoe lastig het opstarten van je bedrijf is. Maar ik heb al meet veel liefde en plezier collega's en vriendinnen in het vak en in het ondernemen mogen helpen. Ik hou er van om die groei te zien.
Om deze laatste reden bied ik jou, de startende en ervaren fotograaf sessies aan. Gedurende deze sessies zal ik met jou jouw bedrijf in fotografieland eens onder de loep nemen. We zullen inzoomen op jouw kwaliteiten, alsook punten voor verbetering waarin ik jou op het gebied van fotografie de coaching aanbied die jij nodig hebt. Dus mocht jij jouw (al dan niet net gestarte) bedrijf naar een 2.0 – of misschien zelfs wel 10.0 versie – willen tillen, kun jij via dit contactformulier bij mij meer informatie opvragen omtrent een dag sessie, halve dag sessie of driemaandelijkse sessie. 

Coaching Services

Untitled design (54).png
bottom of page