top of page
Zoeken

Cakesmash Joas & Lucas

Een band tussen mama's kan overslaan op twee hele lieve vriendjes die samen alvast hun verjaardag vieren in de studio met een cakesmash-feestje.


Cakesmash-fotoshoots zijn al geruime tijd populair als een schattige manier om de eerste verjaardag van een kind te vieren. Maar wat gebeurt er wanneer je deze leuke traditie naar een hoger niveau tilt? In deze blog duiken we in een bijzondere cakesmash-fotoshoot van twee vriendjes, waarbij een trendy thema wordt toegevoegd om het feestje echt onvergetelijk te maken. Maak je klaar voor een explosie van kleur, vrolijkheid en zoetigheid!


Het kiezen van een trendy thema: Bij het organiseren van een cakesmash-fotoshoot met een trendy thema is het belangrijk om een thema te kiezen dat past bij de persoonlijkheden en interesses van de kinderen. In dit geval hebben we gekozen voor een bohemian thema geïnspireerd op beertjes en dino's.


Het creëren van de setting: Voor deze cakesmash-fotoshoot hebben we een dromerige setting gecreëerd met behulp van pastelkleuren en lampjes. Een grote witte achtergrond met bohemian ballonnen en vlaggetjes zorgt voor een feestelijke sfeer. Als de mama's binnenkomen, check ik nog even of alles naar wens is en voegen we een pluimpje toe.


De Cakesmash: Natuurlijk is het hoogtepunt van elke cakesmash-fotoshoot het moment waarop de kinderen zich kunnen uitleven met een taart. Voordat we hieraan beginnen, leg ik de mannen nog even vast zonder taart. Uiteindelijk maar goed ook, want Lucas wist nog niet of die taart wel lekker was. Het plezier begon zodra Joas besloot dat je ook op de taart kon klimmen. Gelukkig gingen daarna de handjes in de taart en was het tijd om te smullen van de zoete lekkernijen. De glimlachen op hun gezichten waren onbetaalbaar, en ik voel me vereerd om deze vreugdevolle momenten vast te leggen.


Tips voor thuis: Oefen alvast met je kleintje door bijvoorbeeld een weekje eerder een stukje slagroomtaart met de handen te laten eten! En zorg voor extra kleren voor het geval jullie kindje eindigt met zulke mooie voetjes als Joas.


Komen jullie ook snel een taartje proeven?

Liefs, Michelle


Comentarios


bottom of page