top of page
Zoeken

Nieuwe website en een nieuwe stap voor Studio Framed

Woooohoooo is hier dan eindelijk mijn nieuwe website! Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden. De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan mijn aanbod, nieuwe prijzen en stijl. Als ik terug kijk op agelopen jaar mag ik mezelf wel even knijpen want wat een groei heb ik mee mogen maken. En dat maakte ook dat het tijd was voor een twist.


Als fotograaf voor Studio Framed sta ik voor de taak om belangrijke momenten vast te leggen, zoals de eerste momenten van een baby of een bruiloft. Maar daarnaast kan ik zowel via persoonlijke shoots als avontuurlijke fotografie een verhaal vertellen. Het afdrukken van de foto's is een belangrijke extra waarde omdat het een tastbare herinnering creëert die mensen kunnen bewaren en delen met anderen. Als fotograaf vind ik het belangrijk om professioneel te werk te gaan en hoge kwaliteit afdrukken en fotoshoots te leveren.


Vorige week deed ik heel random Ilse een berichtje. Ilse is ook fotograaf en coach. Zij begeleide mij aan het begin van mijn bedrijf. Wat inmiddels al een hele poos geleden is en ik dacht kan ik haar zo maar een berichtje doen? Maar er moest gewoon even een fotograaf door mijn website heen kijken. En tot mijn verbazing kreeg ik super snel een hele lieve, enthousiaste en waardevolle reactie. Ik had mijn website al 10000x bekeken en aangepast en toen dacht ik hij gaat nu gewoon online en dan zie ik het wel. Maar ook haalde zij mij even uit die comfort zone. Dit is wat ik leuk vindt en dit is wat ik ga doen!


Een coach kan je soms net over dat randje helpen waar je dan op staat. Dat is één van de manieren hoe ik ook zo hard heb kunnen groeien dit jaar. Alles kom je heel ver maar samen kom je verder. En niet alleen in coaching maar ook doormiddel van een podcast zou je nieuwe inzichten kunnen krijgen bijvoorbeeld. Ik was er aan toe om me uniek te onderscheiden van andere fotograven. iets aan te bieden wat echt bij mij als persoon past.


Aanbod

Dus vanaf nu eindelijk een uniek aanbod dat past bij wie ik ben en hoe mijn bedrijf jou kan helpen. Want zoals jullie weten ben ik ook grafisch ontwerper en dat ga ik extra inzetten.

Op mijn website kunnen jullie mijn nieuwe prijzen en aanbod vinden.

In mijn foto’s zie je veel details, momentjes tussendoor en hoogtepunten. Met liefde leg ik jullie bruiloft vast, gaan we samen op avontuur tijdens een fotoreportage of maak ik jullie newborn foto's voor op het geboorte kaartje.

Je mag bij mij heerlijk jezelf zijn. Ik neem de tijd, stuur aan daar waar nodig is maar bovenal maken we mooie herinneringen.


Wat kunnen jullie de aankomende weken verwachten?

De aankomende tijd plaats ik elke maand een toffe blog en een nieuwsbrief update. En natuurlijk weer heel veel mooie nieuwe beelden en verhalen via de Instagram pagina.

Ik kijk uit naar jullie reacties!


Liefs, Michelle.

Comments


bottom of page