top of page
Zoeken

Toen mijn vriend eindelijk 'Ja' zei tegen een fotoshoot

Alles over hoe ik onze fotoshoot heb beleefd en hoe wij dit ook samen aan kunnen gaan. Een unieke koppel shoot helemaal afgestemd op onze relatie.

Je kunt geen fotograaf zijn als je zelf nog nooit een fotoshoot heb gedaan werd mij wel eens verteld. Uiteraard ga ik wel eens met collega fotografen op stap om foto's van elkaar te maken maar een echte fotoshoot is toch anders. Mijn vriend was er niet helemaal voor in terwijl ik juist in zie hoe belangrijk het is om geregeld dingen vast te leggen. Voor je het weet is de situatie waar in je zit weer geheel anders.


"Toen mijn vriend eindelijk 'Ja' zei...

Oké ik moet toegeven; hij zei niet gelijk: 'Ja super leuk laten we herinneringen maken!' Het was als eerste al een hele strijd om ons samen een moment vrij te plannen. Ik zocht wel specifiek naar een fotograaf waar ik van dacht dat het ook bij hem zou passen. Ik kwam uit bij Wander in Bloom een leuke, lieve en spontane fotograaf uit Kampen.


Hoe het allemaal begon?

Een poosje hield ik haar werk in de gaten via Instagram om vervolgens haar een berichtje te sturen. Gelukkig vond zij het net zo fijn als ik om vast even kennis te maken. Ook als fotograaf kan het namelijk heel spannend zijn om op de foto te gaan en ik wilde zeker weten dat ik me voor dat geld ook op mijn gemak zou voelen bij haar. Een goede fotoshoot is het investeren waard.


Uiteindelijk heb ik mijn vriend verteld over mijn complete onderzoek en hij merkte ook hoe enthousiast ik was over deze fotograaf. Ik heb ook eerlijk verteld dat als hij niet mee ging dat ik alleen zou gaan. Niks verplicht maar natuurlijk extra fijn om iets samen te doen. Ik zag het echt als een date. Uiteindelijk hebben we samen de afspraak ingepland en hebben we kort van tevoren nog even alles doorgesproken met de fotograaf.


De fotoshoot

Scarlett (de fotograaf) dacht erg met ons mee, iets van mijn vriend zijn achtergrond in de film, iets van mijn creativiteit en samen houden we van reizen. Ik wilde liever geen shoot in het bos of bij ons thuis en zo kwamen we op deze te gekke setting uit. Om even los te komen begonnen we met een ijsje in kampen en we eindigde op het dak met de creatieve ideeën van deze fotograaf hadden we een next level fotoshoot. Door de fijne tips en opdrachtjes van deze fotograaf was ik ook mega geïnspireerd voor mijn eigen koppel fotoshoots.


Hoe het het af gelopen is?

Sinds deze shoot kan ik me enorm goed verplaatsen in hoe het voelt om op de galerij te wachten haha. Maar wat was het wachten het waard zeg! We ontvingen een geweldige galerij met diverse beelden en ik was zelfs super positief verast door de selectie. De perfecte momentje's werden uitgelicht in onze foto galerij en ik voelde dat elk beeld stuk voor stuk zijn eigen aandacht had gekregen. Benieuwd naar het resultaat of heb je zelf super leuke ideeën hier van gekregen? Bekijk hier onder de foto's of check mijn Instagram pagina en neem contact op!


Liefs, Mies.Comentários


bottom of page