top of page
Zoeken

Mijn persoonlijke verhaal en waarom ik nooit zal stoppen met fotograferen.

Oké heel eerlijk... dit is best een spannend stukje maar vandaag lijkt het mij goed om dat eens te delen. Als je nog twijfels hebt over een fotoshoot is dit ook zeker een aanrader om even te lezen!


Mijn verhaal hoe ik fotograaf ben geworden en welke weg ik neem om een bedrijf te starten zullen jullie vast nog lezen of heb je misschien zelfs al gelezen. Deze reis begon namelijk al toen ik op mijn 6e verjaardag een wegwerp camera kreeg voor mijn verjaardag. Het liefs fotografeerde ik familie momentjes zoals vakanties en Sinterklaas vieringen. De momenten met familie of het gezin. Pas nu 17 jaar later kwam ik er achter waarom ik die beelden moest vastleggen en waarom ik nu liever zwangerschappen fotografeer dan bedrijven.


Als mensen vragen hoe mijn gezin er uit ziet of ik broertjes en zusjes heb beantwoord ik de vraag altijd dat ik een jonger broertje heb, 1 broertje. En ik hou van hem! Maar sinds dit jaar durf ik ook eerlijk te zeggen dat ons gezin dan eigenlijk niet compleet is als ik dat antwoord geef. Ik heb namelijk 2 broertjes maar 1 zit in mijn hart. 1 of 2 foto's van het afscheid is alles wat ik me hier van kan herinneren. En een herinnering op mijn lichaam door middel van een prachtige tekst.


'Always and forever'

Nu 20 jaar later was ik zo benieuwd hoe mijn moeder er uit heeft gezien toen en hoe het gezin zou zijn als het compleet was. En tegenwoordig maken we natuurlijk veel sneller foto's dan dat er vroeger momenten werden vastgelegd. Maar ik ontmoet nog steeds vrouwen die zich zelf niet vast laten leggen tijdens hun zwangerschap.


Voor deze moeders en alle andere meiden die ooit mama willen zijn ben ik hier. Om die momenten vast te leggen die misschien nu niet zo speciaal zijn. Maar later willen alle kindjes weten hoe mama er toen uitzag. Net zoals ik zou willen weten hoe mijn mama er toen uitzag en hoe mijn kleine broertje er in die korte tijd uitzag. Leg deze momenten nu vast!


Liefs, Mies.

Comments


bottom of page