top of page
Zoeken

Stéphanie, Jailee & Lilou

The love story of little sistersIk kan me geen betere plek voorstellen om foto's te maken dan hier op het strand bij zonsondergang. De zee, het geluid van de golven en de mooie blauwe kleur van het water zijn zo inspirerend! Het zand tussen mijn tenen geeft me een gevoel van vrijheid en rust.

Op deze plek voel ik me als een vis in het water als fotograaf. Het is zo bijzonder om hier te zijn en momenten vast te leggen die zo waardevol zijn. Het geeft me zoveel energie en voldoening om deze prachtige omgeving te gebruiken als decor voor mijn foto's.

Als je op zoek bent naar een inspirerende plek voor een fotoshoot, dan kan ik je het strand bij zonsondergang zeker aanraden. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je de mooiste herinneringen kunt creëren.

Dit zie je heel erg terug tijdens deze fotoshoot. Voor de meiden ging de zon net onder tijdens bed tijd maar daar merkte we vrij weinig van want we hebben gelachen, gedanst en spelletje's gespeeld. Op deze manier probeer ik de echte momenten te pakken ondanks dat ik hier en daar wat aanstuur hebben we geen mega geposeerde foto's gemaakt. Dat is voor mij het aller belangrijkste! Jezelf terug zien zoals je bent. En als kers op de taart ontvang je bij het exclusieve pakket een video herinnering.


Liefs, Michelle.

Lieve woorden:


Altijd de zelfde fotograaf met de meiden, maar nu mochten we eens bij Michelle voor de lens staan. Je hebt het GEWELDIG gedaan Michelle, de meiden waren enorm op hun gemak. En grapte er oplos met je!

Het is tezien in de beelden, echt puur zoals ze zijn. En lagen soms helemaal in een deuk.

Je ondersteunt waar nodig bij poses of schiet soms heel spontaan, daar hou ik zo van!

En met de kers op de taart kregen we zelfs ook nog een heel mooi filmpje.

Dat bewegende beeld materiaal is echt magisch voor later.


Duizendmaal dank van ons alle drie!


♡ Stéphanie, Jailee & Lilou

Comments


bottom of page