top of page
Zoeken

Avontuurlijke trouw/shoot locaties

De fotoshoot is één van die zo bijzondere momenten op de grote dag. Even tijd voor jullie met z'n tweetjes. en hoe gaaf is het om dit moment op een bijzondere locatie door te brengen.


Een fotoshoot op een bijzondere locatie zorgt er voor dat jouw foto's uniek zijn en natuurlijk wil je er voor zorgen dat jullie fotoshoot een onvergetelijk moment is die niet te vergelijken is met andere bruidsparen.Destination wedding

Ja trouwen in het buitenland... Moet ik de voordelen nog even op een rijtje zetten? Of heb je de bovenstaande foto van Nina gemist? Zij trouwde namelijk met haar grote liefde in de dolomieten Italië. Elk land heeft natuurlijk zijn speciale plekjes maar als je mij mee neemt op je droomreis vinden we die toffe spots.


Dierentuin

Huh dierentuin? Ja 1 van de mooiste plekken van dierentuin Amersfoort is de vlindertuin daar viel de sluier van dit bruidspaar perfect samen met de waterval en zo ontstaan er de meest toffe beelden. Wie weet komt er op jouw grote dag ook wel een vlinder langs?

De meeste dierentuinen stellen zich zelf open voor een bruidsfotoshoot.In de kas

Trouwen in de kas is wel een beetje de trend van dit voorjaar. Je kunt kijken in je eigen omgeving zoals Hanneke's pluktuin die de mogelijkheid bied om in de kas te trouwen maar je kunt ook kijken naar grote locatie's zoals bloemisten, oude tuinbouw scholen, verlaten kassen, vakantie parken en serre's bij kastelen. Trouwlocatie de Havikshorst heeft bijvoorbeeld zo'n kas. Ook handig voor het geval er toch een druppel gaat vallen op jullie dag.


Brasserie en theetuinen

Één van die vakantie parken is natuurtuinen Netl waar je te gekke locatie's hebt in en om de kas heen ook. Maar ook brasserie buitenhuis en brasserie park zijn van dit soort gave locatie's. https://www.netl.nl/organiseren/trouwlocaties

Al een aantal jaar terug mocht ik één van mijn eerste bruiloften fotograferen op landgoed groot Warnsborn. Hier zit ook een kleinere locatie (oranjerie) die geweldig mooi gestyled is voor de ceremonie maar ook voor de fotoshoot. https://grootwarnsborn.nl/huwelijk/


Op een locatie is het dus handig om te kijken naar de stijl en aankleding. Kies zo voor iets dat helemaal bij jullie past. Als de locatie en de fotograaf helemaal bij jullie smaak en wensen aansluit kan het niets anders dan een groot succes zijn al voor de fotoshoot begint.


Ook zo enthousiast geworden? Bekijk hier meer van mijn bruiloften https://www.studioframed.nl/bruidsfotografie


Liefs, Mies.


@Netl


@dierenparkamersfoort


@landgoed groot warnsborn


@wintertuinexperience

Comments


bottom of page