top of page
Zoeken

"Waarom jullie elk jaar door een professionele fotograaf vastgelegd zou moeten worden."

Fotografie is een geweldige manier om belangrijke momenten en herinneringen vast te leggen, en het is belangrijk om deze momenten te koesteren.
Toch weet ik als fotograaf dat het vastleggen van jullie liefde soms ook heel spannend kan zijn. En een professionele fotograaf kan ook prijzig zijn, maar daarom is het heel belangrijk om je veilig en fijn te voelen en vooral dat de stijl van de fotograaf jullie aanspreekt. Twijfel je nog steeds? Hieronder staan een aantal belangrijke redenen waarom jullie jezelf door een fotograaf zouden moeten laten vastleggen.

  1. Herinneringen blijven levend: Foto's kunnen een moment vastleggen dat anders verloren zou gaan. Als we ouder worden, worden onze herinneringen vaak vaag en onbetrouwbaar. Foto's kunnen ons helpen herinneren wie we zijn, waar we vandaan komen en wat ons leven heeft gevormd.

  2. Het creëren van een erfgoed: Foto's helpen bij het creëren van een erfgoed dat kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties. Familieleden en vrienden kunnen genieten van foto's van dierbaren en van bijzondere momenten, zelfs als ze er zelf niet bij waren. Met andere woorden oma wil ook gewoon graag een foto van de kleinkinderen aan de muur.

  3. Documentatie van mijlpalen: Foto's zijn een geweldige manier om mijlpalen te documenteren, zoals trouwen, geboorten en de eerste verjaardag. Door deze momenten vast te leggen, kunnen we later terugkijken en herinneringen ophalen aan deze speciale gebeurtenissen.

  4. Band opbouwen: Door regelmatig foto's van je kinderen te maken, kun je een sterke band opbouwen en herinneringen creëren die je voor altijd zult koesteren. Kinderen vinden het vaak leuk om terug te kijken naar oude foto's en kunnen herinneringen ophalen aan hun jeugd en de tijd die ze met hun ouders hebben doorgebracht.


Samen terug kijken naar oude foto's kan de band tussen kind en ouder verbeteren


Kortom, fotografie is een krachtig middel om momenten en herinneringen vast te leggen. Door het vastleggen van deze momenten kunnen we ons verleden vieren en ons voorbereiden op de toekomst. Het regelmatig fotograferen van je kinderen kan veel voordelen hebben, waaronder het documenteren van hun groei en ontwikkeling, het vastleggen van belangrijke momenten, het creëren van familiegeschiedenis en het versterken van de band tussen ouder en kind.


Liefs, Michelle.
Комментарии


bottom of page