top of page
001-StudioFramed-28022024.jpg
006-StudioFramed-01032024.jpg
021-StudioFramed-230822.jpg

Contact

Fotostudio: Braillestraat 17-5 Harderwijk

Ready om dit avontuur met mij aan te gaan? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een langere/ingewikkeldere vraag? Mail naar: info@studioframed.nl Je hoort snel van mij, maar heb je na 3 á 4 dagen nog geen mail? Check dan goed je ongewenste mail, want soms verdwijnt mijn reactie in de spam. Je kunt boven aan deze pagina ook per shoot mijn agenda inzien maar vraag ook gerust wanneer u een specifieke data in gedachten heeft. Bij haast is het mogelijk een whatsapp een bericht te sturen op 0645320965.

In verband met bruidsfotografie ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar, ik reageer dan wat later. Tot snel!

Bedankt voor je bericht!

Veel gestelde vragen

plus-46.png
minus-46.png

Ik raad aan om 2 a 3 weken van te voren de fotoshoot in te plannen. Bij een newlife shoot is het handig om jullie uitgerekende datum minimaal 6 weken van te voren al door te geven. Hoe eerder hoe meer je bent verzekerd van een plekje die jullie goed uit komt. Mijn werkdagen zijn woensdag t/m zaterdag ook in de avonden mits er een zonsondergang is. Geef gerust aan welke dag voor jullie het beste uit komt en als jullie kleintje nog slaapt geef je je favoriete tijd door.​​

plus-46.png
minus-46.png

Binnen 3 weken na de fotoshoot ontvangen jullie de galerij. 

plus-46.png
minus-46.png

De fotoshoot word vooraf betaald om een plekje in de agenda definitief te maken. Er is alleen een terugbetaling bij een goede reden. Wanneer een fotoshoot een week voor de geplande dag wordt geannuleerd, brengt dit kosten met zich mee.

plus-46.png
minus-46.png

Bij het boeken van een fotoshoot ontvangen jullie een brochure met alle jurken die ik in de studio heb liggen. Kom je in de studio kun je dus rond neuzen tussen alle mooie kleren voor jou als mama of voor de kindjes. Boek je een shoot buiten kijk dan goed in de brochure of vraag naar de mogelijkheden voor kinderen en papa's. Om de focus het meest op jullie gezicht te houden raad ik iets aan in een effe kleur, dus zonder prints en teksten en het liefste in natuur of beige tinten.

plus-46.png
minus-46.png

Ja zeker kan dat! Als jij mij laat weten voor welk pakket of welk bedrag de cadeaubon moet zijn, maak ik het snel voor jou klaar. Laat je me weten waar de bon heen moet? Binnen 3 dagen ontvang je dan een factuur via de mail. Ik pak de bon mooi in en deze ontvang je dan ook in de bus! Veel plezier met het blij maken van iemand!

045-StudioFramed-230823.jpg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Bedankt!

I want your feeling to be perfect.

bottom of page