top of page

De ware kracht van mijn werk komt tot uiting wanneer de onbeschrijfelijke liefde tussen moeder en kind voelbaar en tastbaar wordt.

Stel je voor: een moment van pure verwondering, omgeven door de kalmerende kracht van water en de ongerepte schoonheid van de natuur. Als moeder, druk bezig met het dagelijkse leven, is het soms moeilijk om de tijd te nemen om echt te genieten van deze momenten.

Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om te ontsnappen aan de hectiek, om jezelf en je kleintje onder te dompelen in een unieke ervaring die voor altijd bij je zal blijven? Dit is waar ik in actie kom.

Motherhood is meer dan alleen een fotoshoot; het is een ode aan de verbinding tussen moeder en kind, gehuld in de pracht van de natuur of mijn liefdevolle ingerichte studio. Onze sessies zijn geen traditionele fotoshoot-afspraken met stijve poses en geforceerde glimlachen. Nee, bij mij draait alles om echte momenten, echte emoties en echte avonturen!

 

Ben jij die drukke moeder die verlangt naar rustgevende momenten en betekenisvolle verbindingen met je kleintje? Dan is Floating Motherhood de perfecte ervaring voor jou! Stap uit de dagelijkse sleur, laat de stress achter je en omarm de rust en schoonheid die alleen de natuur kan bieden.
Wil je liever lekker warm al knuffelend binnen jullie band laten vastleggen en/of is je kindje nog geen 3 weken oud? Kijk dan verder naar de Cosy Motherhood shoot.

230624-StudioFramed-016.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube
045-StudioFramed-230823.jpg
Van de shoot hebben wij mega genoten! 

Het is altijd weer even spannend om voor een camera te gaan staan, maar je liet ons al heel gauw op ons gemak voelen, zelfs ons verlegen zoontje was binnen no time niet meer zo verlegen ;) 

& dat we het water op mochten maakte het extra leuk! Op een luchtbed kruipen en lekker ronddobberen zorgt voor een relaxte sfeer maar ook een hoop plezier! Ons zoontje vond “de boot” fantastisch! :) 

& als iedereen het naar zijn zin heeft heb je

amper nog door dat er iemand met een camera voor je staat.

Het resultaat? Prachtige spontane foto’s op een unieke locatie en een hele gezellige avond. 

Wij kunnen het iedereen alleen maar aanraden! 

- Nomee

013-StudioFramed-20012024 groot.jpeg

Mijn Verhaal

Meer dan alleen fotograaf

Mijn naam is Michelle en ik ben geboren en getogen in het prachtige Hierden, een klein dorpje op de Veluwe. Als kind was ik dagelijks buiten te vinden. Ik speelde graag buiten, maar ik was toen ook al druk met foto’s maken met mijn wegwerpcamera. Deze camera kocht ik van mijn zakgeld, dit was de eerste camera die ik in handen had! Ik maakt dan ook mooie fotoalbums. Mijn creativiteit werd altijd aangemoedigd door mijn lieve moeder; samen knutselden we er op los.

Later behaalde ik mijn diploma als grafisch vormgever en verrijkte ik mijn kennis van fotografie met de Fotovakschool en een docentenopleiding creatieve vakken.

 

Helaas is er geen enkel fotoalbum met foto's van mij en mijn moeder uit mijn babytijd, dat vind ik ontzettend jammer. Gelukkig zijn er nog wel foto’s van mij alleen als mollige baby, haha! Misschien zie ik er niet altijd op mijn best uit, toch koester ik deze foto's enorm. Soms vraag ik me af: hoe zag ik eruit in jouw buik? Hoe waren wij samen?

Met liefde halen we die albums regelmatig van zolder om samen door te bladeren. Het duurde dan ook niet lang voordat ik me volledig richtte op het fotograferen van baby's en gezinnen. Sinds ik mijn fotostudio heb geopend, ligt mijn focus volledig op die onvervangbare band tussen moeder en kind.

bottom of page