top of page
patrick-langwallner-3pR7d-tIRx8-unsplash-1365x2048.jpg
michelle-studioframed.jpeg

Michelle van den Berg

Wat fijn dat je hier bent!

MIJN VERHAAL

Als kleuter liep ik al rond met een camera, een wegwerpcamera van Kruidvat om precies te zijn. Herinner jij je die nog? Van kinds af aan was ik namelijk al verliefd op alles wat met fotografie te maken heeft, wat nog eens werd versterkt toen digitale camera's op de markt kwamen. Ik kon dan ook niet wachten tot ik op een dag mijn eigen camera zou hebben, want ooit zou ik fotografe worden. De weg die ik bewandelde duurde dan ook een aantal jaren, maar inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf en fotostudio. Ik heb mijn diploma's gehaald en heb ontzettend veel foto's gemaakt. Dit heeft mij gevormd tot de stijl die je kan vinden in mijn beelden en de persoon die ik nu ben: een vrolijke meid die altijd klaarstaat om momenten vast te leggen.

WAAR IK WOON:

JE MAG ME WAKKER MAKEN VOOR:

WAT IK HET LIEFSTE DRINK:

Hierden

Chocolade

Thee

Dit is wat wij samen kunnen bereiken 

Pure foto's waar je op staat als jezelf

Een makkelijk en fijn contact met een fotograaf die bij elke bijzondere gebeurtenis voor je klaar staat

Een fotograaf met diploma en jaren ervaring

Een herinnering voor altijd en bij exclusieve pakketten ook een extra tastbare herinnering 

322474192_855891485715092_4470458156794138692_n.jpg
20220705-StudioFramed-002 kopie.JPG

Award winning photographer

Toen in 2016 eindelijk een opleiding voor fotografie werd gelanceerd, besloot ik via het Cibap (MBO mediavormgever) door te stromen naar de Fotovakschool (HBO fotografie & beeldcommunicatie) en daarna de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Waar ik momenteel nog mijn docentschap in creatieve vakken aan het afronden ben. Ondertussen doe ik verschillende cursussen en opleidingen om steeds weer te groeien in het vak. Het poseren en fotograferen van baby's is daar een belangrijke van die ik heb behaald maar ook op gebied van bruiloften sta ik steeds klaar voor de nieuwste ontwikkelingen. Met een officiële certificering als bruidsfotograaf heb ik onlangs vier Weddison Awards gewonnen met onderstaande liefdesbeelden!

Vanuit mijn passie voor fotografie ontstond ook mijn eigen studio, waar ik foto's inlijst. Hieruit ontstond de naam Studio (foto & ontwerp studio) Framed (ingelijst of vastgelegd). Momenteel richt ik me vooral op het vastleggen van liefdesbeelden, zoals te zien is op mijn Instagram. Fotoafdrukken zijn zeker nog steeds te bestellen. Bij 'exclusieve' pakketten en bruidspakketten krijg je er 1 van mij cadeau. Beelden die liefdesverhalen vertellen zonder daar woorden voor nodig te hebben, doen mijn hart dansen. Ze stralen de onvoorwaardelijke liefde uit die van jou, je partner en eventueel de rest van je gezin afspat. En extra bijzonder als deze dan een plekje krijgen aan de muur of in een album voor later. Je kunt jullie eigen album makkelijk bestellen bij het ontvangen van de foto galerij.

Mijn awards

custom_logo_MICHELLE-VAN-DEN-BERG-netherlands-92collection-wedisson-com_1668959067_454.JPG
custom_logo_MICHELLE-VAN-DEN-BERG-netherlands-91collection-wedisson-com_1666703803_77.jpg
custom_logo_MICHELLE-VAN-DEN-BERG-netherlands-93collection-wedisson-com_1672421099_3060.JP
custom_logo_MICHELLE_VAN_DEN_BERG-netherlands-DPUIjj-96collection-wedisson.jpg
001-StudioFramed-20220416 Groot.jpeg

Je bedrijf als fotograaf

Groeien als fotograaf

Coaching van mij

Untitled design (45).png
Untitled design (36).png

Naast ervaren fotograaf ben ik ook docent fotografie. En als geen ander weet ik hoe lastig het opstarten van je bedrijf is. Maar ik heb al meet veel liefde en plezier collega's en vriendinnen in het vak en in het ondernemen mogen helpen. Ik hou er van om die groei te zien.
Om deze laatste reden bied ik jou, de startende en ervaren fotograaf sessies aan. Gedurende deze sessies zal ik met jou jouw bedrijf in fotografieland eens onder de loep nemen. We zullen inzoomen op jouw kwaliteiten, alsook punten voor verbetering waarin ik jou op het gebied van fotografie de coaching aanbied die jij nodig hebt. Dus mocht jij jouw (al dan niet net gestarte) bedrijf naar een 2.0 – of misschien zelfs wel 10.0 versie – willen tillen, kun jij via dit contactformulierbij mij meer informatie opvragen omtrent een dag sessie, mee lopen bij een bruiloft, halve dag sessie of driemaandelijkse sessie. 

bottom of page