top of page

Meer over mij

017-StudioFramed-20012024.jpg

Foto’s maken en daarmee blijvende herinneringen creëren, die je altijd zult koesteren,
vind ik heel belangrijk. 

Hallo daar!

En weet je wat zo makkelijk is? Hier hoeven jullie niks voor te doen! Jullie hoeven niet te poseren of een spetterende carrière als fotomodel achter de rug te hebben. Integendeel! Ik pak het liever anders aan. Ik ga liever met jullie in gesprek om ondertussen de meest spontane, pure en intieme liefdesmomenten vast te leggen. Dat doe ik graag op een locatie die helemaal bij jullie past. Dit kan buiten in de natuur zijn, in mijn liefdevolle daglicht studio of kom tot rust op het water tijdens de 'Floating motherhood'!

 

Mijn reis begon al op mijn 6e verjaardag toen ik een wegwerpcamera kreeg en al mijn Barbies fotografeerde. En ja, mijn moeder heeft die foto's bewaard! Geweldig toch?
Iedereen zei vroeger, jij wordt een geweldige fotograaf!

Ik ben ambitieus en ik vind mijn vak geweldig! Ik heb de grafische opleiding behaald, vervolgens een master opleiding gevolgd in fotografie en beeldcommunicatie. Ik had al zoveel geleerd, maar toch wou ik nog meer… Nu ben ik ook afgestudeerd als docent voor fotografie en vormgeving. Ben ik klaar? Nee, ik heb een passie voor leren ontwikkeld. Als je dat doet, zul je nooit ophouden met groeien!

Beige Aesthetic Modern Boho Floral Quote Phone Wallpaper.png
013-StudioFramed-20012024 groot.jpeg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Youtube

Photography is the art of painting

with light

Inmiddels bestaat mijn bedrijf al bijna 4 jaar, en elke dag groei ik nog in wat ik kan. Door te doen, word je groter en ontdek je de liefde en passie voor het vak. En die liefde heb ik gevonden in het bedenken van unieke concepten voor jullie fotoshoots. Ondanks dat ze uniek zijn, blijf ik altijd dicht bij mezelf door er iets avontuurlijks aan toe te voegen. Ik heb al mogen reizen naar landen zoals Japan, Gambia, Tunesië, Marokko en China. Dit heeft mijn passie voor fotografie alleen maar versterkt.  Bruiloften fotograferen vind ik heel mooi, maar nog mooier in het buitenland. Het is vaak een van de mooiste dagen in jouw leven! Als je daar meer van wil weten klik dan hier.

Een ander item op mijn bucketlist is het runnen van een fotostudio, dat heb ik inmiddels kunnen waarmaken! Met trots nodig ik je graag uit voor een kopje koffie of thee in mijn studio in Harderwijk. Dit kan zijn om prachtige 'motherhood' foto's te maken of om meer te leren over je eigen fotografiebedrijf. Ik help graag en anderen! Klanten beschrijven mij als liefdevol en geduldig. Kom jij dat zelf ervaren tijdens een kopje koffie of thee?

Beige Aesthetic Modern Boho Floral Quote Phone Wallpaper.png
134-StudioFramed-20012024 groot.jpeg

Meer over mij

plus-46.png
minus-46.png

Chocolade en dan het liefst in ijs vorm! Gewoon melk of zo'n lekkere foute bak met Magnum ijs om te breken jummmmm

plus-46.png
minus-46.png

Thee of in de winter een warme chocolademelk.

plus-46.png
minus-46.png

Fotograferen met meerdere kindje's tijdens 'Floating Motherhood'

plus-46.png
minus-46.png

Tijdens het 'Gouden uurtje' Dus bij zonsondergang in de zomer mag je mij bellen!

plus-46.png
minus-46.png

Mijn grootste drijfveer als fotograaf is het creëren van beelden die jij later met jouw moeder of kindje kan delen en koesteren. En het liefst een beeld dat groot aan de muur mag hangen in huis.

READY TO MAKE
MAGIC TOGETHER?

Kom kletsen!

bottom of page