top of page

Meer over mij

348816982_250220047694770_1369510640226300236_n.jpg

Mijn naam is Michelle

Hallo daar!

Samen toveren we jouw dierbaarste momenten om tot de meest magische fotokunst door een unieke samenwerking tussen mij als fotograaf en jouw als mama of bruidspaar. hoe ik tot dit idee kwam en nog meer over mij lees je hier onder. En misschien ben je zelf wel fotograaf? 

Laat dan je creatieve fotografische visie tot leven komen met mijn begeleiding, waarbij ik je leer hoe je elke foto in een meesterwerk kan veranderen. 

Beige Aesthetic Modern Boho Floral Quote Phone Wallpaper.png
230526-StudioFramed-004 groot.jpeg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Youtube

Photography is the art of painting

with light

Er was geen specifiek moment waarop ik dacht: "Nu moet ik fotograaf worden." Mijn reis begon al op mijn 6e verjaardag toen ik een wegwerpcamera kreeg en al mijn Barbies fotografeerde. En ja, mijn moeder heeft die foto's bewaard! Geweldig, toch? Het was dan ook geen verrassing dat ik na mijn grafische opleiding besloot om een masteropleiding te volgen in fotografie en beeldcommunicatie. Die ervaring was ontzettend leuk, maar ik had al zoveel zelf geleerd; ik wilde meer! Zo kwam ik terecht op de docentenopleiding voor fotografie en vormgeving, waar ik dit jaar afstudeer.

Inmiddels bestaat mijn bedrijf al bijna 4 jaar, en elke dag groei ik nog in wat ik kan. Door te doen, word je groter en ontdek je je liefde. En die liefde vond ik in het bedenken van unieke concepten voor jullie fotoshoots. Ondanks dat ze uniek zijn, blijf ik altijd dicht bij mezelf door er iets avontuurlijks aan toe te voegen. Ik heb al mogen reizen naar landen zoals Japan, Gambia, Tunesië, Marokko en China, wat mijn passie voor fotografie alleen maar heeft versterkt. Daarom staat het fotograferen van bruiloften nog steeds hoog op mijn bucketlist - het verbinden van mijn twee grote passies, hoe gaaf is dat!?

Een ander item op mijn bucketlist was het runnen van een fotostudio, en dat heb ik inmiddels kunnen waarmaken. Ik nodig je graag uit voor een kopje koffie of thee in mijn studio in Harderwijk. Dit kan zijn om prachtige 'new life' foto's te maken, helemaal in de stijl van Studio Framed, of om meer te leren over je eigen fotografiebedrijf. Ik help graag en anderen beschrijven mij als liefdevol en geduldig. Wil je weten of dat ook echt zo is? Kom gezellig eens langs voor een kopje thee!

Beige Aesthetic Modern Boho Floral Quote Phone Wallpaper.png
230802-StudioFramed-066 groot.jpeg

Meer over mij

plus-46.png
minus-46.png

Hierden het mooiste dorp op de Veluwe is nog steeds mijn thuis bestemming.

plus-46.png
minus-46.png

Thee of in de winter een warme chocolademelk.

plus-46.png
minus-46.png

Chocolade en het aller liefste chocolade ijs!

plus-46.png
minus-46.png

Tijdens het 'Gouden uurtje' Dus bij zonsondergang in de zomer mag je mij bellen!

plus-46.png
minus-46.png

Vanaf mijn zesde levensjaar was ik al gefascineerd door de wereld van fotografie en begon ik mijn ontdekkingsreis. Eerst met een wegwerpcamera en later als model. Als jong model werd ik geconfronteerd met de obsessie voor perfectie in de modefotografie, wat me onzeker maakte en uiteindelijk deed stoppen. Deze ervaring opende mijn ogen en leidde me naar een andere richting, een pad dat vrijheid, spontaniteit en liefde omarmt. Nu ben ik als fotograaf in staat om mijn eigen visie te volgen en te genieten van het vastleggen van authentieke momenten.

READY TO MAKE
MAGIC TOGETHER?

Kom kletsen!

bottom of page