top of page

Floating

Motherhood

Ik verwonder mij zo in wat er allemaal mogelijk is in de prachtige natuur en de mogelijkheden die het biedt om te leren van materialen en technieken uit de natuur. Ondertussen heb ik het vaak druk dat ik niet de tijd neem om me daar in te verdiepen. Maar als je even stil staat, gebeuren de meest wonderlijke ideeën! Uit mijn avonturen en passie ontstond het vlammetje dat ik 'Floating motherhood' heb genoemd. Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en omarm de natuur en moederband met deze drijvende fotoshoot.


Wat een uitkomst en wat geeft dit mooie beelden van jullie! Ben jij een avontuurlijke moeder of aanstaande moeder die verlangt naar rustgevende momenten te midden van de natuur?  Dan is dit de perfecte fotoshoot voor jou! Geen vaste poses of gemaakte lachjes maar een echt leuk avontuur.
Durf jij het aan? Boek dan gauw en laten we samen het avontuur aan gaan!

230624-StudioFramed-018.jpg
023-StudioFramed-230823.jpg
Lifebump
019-StudioFramed-230828.jpg

Een magische fotoshoot

Samen met je kindje

Het is zo bijzonder wanneer de band met je kinderen of een groeiend wonder in je buik op deze manier wordt vereeuwigd, want dit moment krijg je nooit meer terug. Met deze fotoshoot streef ik naar een uniek concept, een rustige avond op het water met als resultaat een kunstwerk voor aan de muur. Voor het meest vrije beeld kies ik vaak voor een buitenlocatie. We kunnen bijvoorbeeld kiezen om het drijvende bed helemaal aan te kleden naar jouw smaak of een prachtige jurk te kiezen uit mijn client-closet om de sfeer helemaal naar wens te maken.

Thuis heb ik de muur helemaal vol hangen met fotolijstjes, zodat ik steeds weer kan genieten van al mijn mooie herinneringen. Ik gun jou dat ook! Daarom bied ik bij dit pakket niet alleen de ervaring, maar ook een luxe afdruk zodat je eindelijk iets gaat doen met die tastbare herinnering. En omdat ik helemaal niet wil dat je het spannend gaat vinden of die druk voelt dat je misschien nog nooit een fotoshoot voor jezelf hebt gedaan, gaan we van te voren elkaar goed leren kenen via de app of een belletje. Binnen deze fotoshoot is er namelijk zo veel mogelijk, daarom gaan we dat allemaal samen bedenken en doorspreken.

 

Ik ben mega dol op chocolade!!! Je mag me al helemaal wakker maken voor chocolade ijs! Misschien heb jij ook wel een mega (zwangerschaps) craving? Die gaat gewoon mee op die ene foto van jou! Misschien eet jij met je dochter samen een pizza of tijdens jouw zwangerschap augurken?! 

Of toch liever iets natuurlijks? Echt even tot rust komen in een oase van bloemen drijvend om jullie bed, kaarsjes in het water en het matras vol dekentjes en kussens. Een kussen gevecht of spelen tussen de knuffels van je kindje? Alles is mogelijk! Uiteraard zijn broertjes en zusjes ook van harte welkom naast mama op deze meest magische momenten. Ik leg jullie graag vast op een pure manier en met het mooiste licht. We zoeken een geschikt moment voor iedereen om te gaan shooten. Voor een zwangere mama kiezen we een datum tussen week 28 en 35 van de zwangerschap. Het allerbelangrijkste vind ik dat je je op je gemak voelt bij mij. Ik zal je duidelijke aanwijzingen geven, zodat je goed weet hoe te ontspannen en wat je moet doen om zo mooi mogelijk op beeld te komen staan. Sta je open om ook wat meer intieme beelden te maken? Wat super gaaf! Laat het mij even weten, ik heb er nu al zin in! Zie ik jou snel?

Beige Aesthetic Modern Boho Floral Quote Phone Wallpaper.png
230810-StudioFramed-002.jpg
Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Ik zag de mail en heb gelijk de foto's bekeken. Wat zijn ze ontzettend mooi geworden! Ik kreeg gewoon even tranen in mn ogen. Wauw Michelle, wat een prachtig werk heb je verricht. Ontzettend bedankt voor deze prachtige dierbare fotos!! Ik kan je niet genoeg bedanken ❤️
Nog steeds kan ik de beelden bijna niet geloven. Zooo mooi! Echt zo ontzettend bedankt!

- Danielle

Prijzen

1

Lifebump pakket 1

• 10 hoge resolutie beelden 
• 1-2 personen
• Styling advies
• Kleding uit client closet
• Vaste locatie 
• Nauwkeurige selectie en bewerkte beelden, kleur en zwart wit afgewisseld

• 299 euro

2

Lifebump pakket 2

• 20 hoge resolutie beelden 

• 1-5 personen

• Styling advies

• Kleding uit client closet

• Kleding wissel mogelijk

• Vaste locatie of in overleg

• Nauwkeurige selectie en bewerkte beelden, kleur en zwart wit afgewisseld

•  Preview binnen 48 uur

• 355 euro

bottom of page