top of page

Voor de fotograaf

Capture

Capture en Inspire is een naam die ik in de loop van de jaren ergens onder aan een notitie blaadje schreef. Met mijn achtergrond als vormgever en docent wist ik dat ik ooit naast mensen blij maken met beelden ook iets ging ontwikkelen wat mensen blij maakt van hun eigen beelden. En na lang nadenken was daar tijdens mijn vakantie ineens het perfecte plan! Dat je als fotograaf hier helemaal van aan gaat en weer vol liefde en passie aan je bedrijf gaat werken dat garandeer ik je. Het programma begon klein: een op maat gemaakt traject waar we in 3 maanden je bedrijf naar next level creativiteit gaan tillen. Maar al snel maakte ik het mooiste programma ooit. Die moest uiteraard Capture & Inspire gaan heten. Een online programma vol inspiratie en weer terug fotograferen vanuit je hart. 

& Inspire

230526-StudioFramed-002 groot.jpeg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube
2.jpg

Capture & Inspire

Ik omarm mijn passie, liefde en energie om opnieuw vanuit mijn hart te fotograferen, en deel die authentieke shoots en hoe ik te werk ga met jou! Een programma met 7 verschillende thema's en fotoshoots opgebouwd uit het voorwerk, de inspiratie, de fotoshoot en een extra. En dat x7! Als je alle 7 hebt uitgekeken vrees niet er komt ook een buitenland editie waar je gratis toegang voor krijgt.

Avontuurlijke beeldmaker

Ben jij een gepassioneerde en gedreven ondernemer, bruisend van jeugdige energie en creativiteit? Heb je altijd al verlangd naar het ontdekken van je ware zelf en wil je tegelijkertijd je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen? Dan ben je niet alleen op zoek naar zakelijk succes, maar ook naar persoonlijke groei en authenticiteit. Het pad naar zelfontdekking en zakelijk succes is een reis vol avontuur en groei en ik kan je daarbij helpen met mijn persoonlijke begeleiding en ervaring.

Ben jij er klaar voor?

3.jpg
5.jpg

Studio huren

Voor de professionele fotograaf is het mogelijk om mijn fotostudio inclusief client closet te huren. Deze heeft een lifestyle hoek, een bed, newborn-posing kussen en een hoek met zware of witte achtergrond. Je kunt gebruik maken van mijn en studio verlichting of het licht dat vanuit het plafond door de ramen naar binnen komt. ​De huur bedraagt € 75,- voor 2 uur en € 250,- voor een complete dag van 8 uur, andere uren op maat. 

Inclusief:

  • Toiletten

  • Keukentje met alle faciliteiten

  • Drinken, koffie, thee etc. aanwezig

  • Studio verlichting en dakraam

  • Groot scherm om dingen op te laten zien of bewerken

Capture & Inspire
De Podcast

Ik barst uit van energie en inspiratie om andere te helpen. Niet voor niets dat ik 2 dagen in de week jongeren help op het MBO om hun bedrijf op te zetten. Daarnaast doe ik niets liever dan mijn 1 op 1 maar uiteraard maak ik zelf ook prachtige dingen mee in mijn bedrijf tijdens het fotograferen. Al deze dingen spreek ik wekelijks in om jouw GRATIS te laten groeien. En dit door een simpele stap: 1x in de week eventje's te luisteren naar mijn podcast. 

4.jpg

Meer informatie en aanmelden

Bedankt voor je aanmelding je ontvangt spoedig meer informatie.

bottom of page