top of page

Portretjes

Knappe Koppies dag 28 september 2024

Stap binnen in een wereld van pure verwondering en onvergetelijke momenten tijdens onze betoverende Portretjes Dag. Een dag doordrenkt van vreugde, waarin we de tijd nemen om jullie kleine wonder vast te leggen op beeld, klaar om voor eeuwig te pronken aan de muren van jullie huis. Verlies jezelf in de magie van onze professionele fotoshoots, waarin we elk glimlachje, elke twinkeling in de ogen en elke ondeugende blik vastleggen met ongeëvenaarde precisie en liefde.

knappekoppiesdag.jpeg

Meest gestelde vragen:

Wat? Knappe koppies?

Ja! Jullie kindje heeft toch ook het aller knapste koppie van de wereld?

En die gaan we vastleggen in de studio. Het voordeel van deze fotoshoot is dat het een kleine en korte fotoshoot is. Je kindje neemt plaats voor een zwarte achtergrond en we maken een portret foto. 1 neutraal en 1 spontaan. Dit event komt elk jaar terug en zo kun je de groei van jullie kleine voor eeuwig vastleggen en met 15 minuutjes staan jullie weer buiten.

230408-StudioFramed-018.jpg
StudioFramed-032_edited.jpg

Meld je aan voor de najaarseditie:

Bedankt voor het aanmelden!

Brand Boost

Jij bent het gezicht achter je bedrijf. Maar als mensen jouw pagina of website opzoeken ben je nergens te vinden... Dan is nu eindelijk het moment, je gaat jezelf in het zonnetje zetten! Met een creatief resultaat en weken lang genoeg beelden om je social media mee te vullen. Heb je behoefte aan een uitgebreide fotoshoot met tierelantijntjes en make-up vooraf dan raad ik een brandingfotoshoot aan want bij 'Brand Boost' sta jij als ondernemer centraal en gaan we in 45 minuten jouw galerij vullen met 15 geweldige beelden waar we jou in je eigen kracht zien! Deze shoot vind plaats in mijn fotostudio in Harderwijk voor €129,-

Geef je nu op:

Selecteer een optie

Bedankt en tot snel!

126-StudioFramed-20012024.jpg
bottom of page