top of page

Minishoots

Minishoot & Vrij werk

* Deze onderste rij bevat inspiratie beelden. Eigen beelden komen met enkele dagen online.

Knappe Koppies dag

15 & 20 maart

Stap binnen in een wereld van pure verwondering en onvergetelijke momenten tijdens onze betoverende Portretjes Dag. Een dag doordrenkt van vreugde, waarin we de tijd nemen om jullie kleine wonder vast te leggen op beeld, klaar om voor eeuwig te pronken aan de muren van jullie huis. Verlies jezelf in de magie van onze professionele fotoshoots, waarin we elk glimlachje, elke twinkeling in de ogen en elke ondeugende blik vastleggen met ongeëvenaarde precisie en liefde.

knappekoppiesdag.jpeg
Knappekoppies

Meest gestelde vragen:

Wat? Knappe koppies?

Ja! Jullie kindje heeft toch ook het aller knapste koppie van de wereld?

En die gaan we vastleggen in de studio. Het voordeel van deze fotoshoot is dat het een kleine en korte fotoshoot is. Je kindje neemt plaats voor een zwarte achtergrond en we maken een portret foto. 1 neutraal en 1 spontaan. Dit event komt elk jaar terug en zo kun je de groei van jullie kleine voor eeuwig vastleggen en met 15 minuutjes staan jullie weer buiten.

230408-StudioFramed-018.jpg
StudioFramed-032_edited.jpg

Meld je aan voor de voorjaarseditie:

Bedankt voor het aanmelden!

Brand Boost

Jij bent het gezicht achter je bedrijf. Maar als mensen jouw pagina of website opzoeken ben je nergens te vinden... Dan is nu eindelijk het moment, je gaat jezelf in het zonnetje zetten! Met een creatief resultaat en weken lang genoeg beelden om je social media mee te vullen. Heb je behoefte aan een uitgebreide fotoshoot met tierelantijntjes en make-up vooraf dan raad ik een brandingfotoshoot aan want bij 'Brand Boost' sta jij als ondernemer centraal en gaan we in 45 minuten jouw galerij vullen met 15 geweldige beelden waar we jou in je eigen kracht zien! Deze shoot vind plaats in mijn fotostudio in Harderwijk voor €129,-

Geef je nu op:

Selecteer een optie

Bedankt en tot snel!

126-StudioFramed-20012024.jpg
Brand Boost

Mini spettershoot!

Deze beelden komen van Pinterest, voorbeeld foto's komen zo snel mogelijk online met meer informatie.

Op 5 april 2024 toveren we de studio om in een ware bloemen en fruitdroom en melkbadjes. Deze minishoot kan een herinnering bieden voor jullie kleintje die steeds meer dingen zelf kan en deze shoot is helemaal in voorjaar en paas sferen. Wij zorgen voor fruit en bloemen. Jullie kindje mag een half uur komen spelen in de studio en jullie ontvangen daarna 10 digitale beelden van hoge kwaliteit. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@studioframed.nl met jullie voorkeurstijd. Deze shoot is vooral voor kindjes tussen 0 en 2 jaar.

Spetter minishoot

Mini Motherhood!

Deze beelden komen van Pinterest, voorbeeld foto's komen zo snel mogelijk online met meer informatie.

Op 17 april 2024 Dompel jezelf onder in een betoverende wereld van liefde en verbondenheid tijdens onze minishoot voor moeder en kind. Laat je meevoeren naar een dromerig landschap waar tederheid en harmonie samenkomen. Met zachte blikken en innige omhelzingen vangen we de magie van jullie band in elke klik van de camera. Laat ons samen een moment van tijdloze schoonheid creëren, waarin de liefde tussen moeder en kind voor eeuwig wordt vastgelegd. Laat de wereld even stilstaan terwijl we de kostbare momenten van jullie samenzijn vastleggen, gehuld in een sfeer van dromerige sereniteit. Tijdens de fotoshoot hebben jullie ook de mogelijkheid om samen iets te schilderen, een taartje te eten, picknicken, make-uppen etc. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@studioframed.nl met jullie voorkeurstijd. Mochten de plekken snel gevuld worden komt er een extra datum bij op de zaterdag. De kosten van de fotoshoot zijn €99,- voor 20 minuten en 5 beelden digitaal.

Mini moederdag

Lifebump

Fotoshoot

Soms verwonder ik mij zo in wat er allemaal mogelijk is in de prachtige natuur en de materialen en technieken die we hier uit kunnen leren. Tegelijk heb ik het zo druk dat ik niet de tijd neem me daar in te verdiepen. Maar als je even stil staat gebeuren de meest wonderlijke ideeën. Uit mijn avonturen en passie ontstond het vlammetje dat ik 'Lifebump' heb genoemd. Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en omarm de natuur en moederband met de lifebump fotoshoot. Ben jij een avontuurlijke moeder of aanstaande moeder die verlangt naar rustgevende momenten te midden van de natuur?  Dan is dit de perfecte fotoshoot voor jouw! Geen vaste poses of gemaakte lachjes maar een echt drijvend avontuur.

230624-StudioFramed-018.jpg
023-StudioFramed-230823.jpg
Lifebump

Photography is the art of capturing beauty

in the moment

Hoe bijzonder als de band met je kinderen of een groeiend wonder in je buik op deze manier worden vereeuwigd, want dit moment krijg je nooit meer terug. Met deze fotoshoot streef ik naar een uniek concept. Geen standaard fotoshoot, maar een rustige avond op het water met als resultaat een kunstwerk voor aan de muur. Voor het meest vrije beeld kies ik vaak voor een buitenlocatie, en kunnen we bijvoorbeeld kiezen om het drijvende bed helemaal aan te kleden naar jouw smaak of een prachtige jurk te kiezen uit mijn clientcloset om de sfeer helemaal naar wens te maken. Thuis heb ik de muur helemaal vol fotolijstjes en bied daarom bij dit pakket niet alleen de ervaring maar ook een luxe afdruk zo dat je eindelijk iets gaat doen met die tastbare herinnering. En omdat ik helemaal niet wil dat je het spannend gaat vinden of die druk voelt dat je misschien nog nooit een fotoshoot voor jezelf hebt gedaan gaan we van te voren elkaar goed leren kenen via de app of een belletje. Binnen deze fotoshoot is er namelijk zo veel mogelijk en dat kunnen we allemaal samen bedenken en doorspreken via de app.

 

Ik ben megaaaa dol op chocolade!!! Je mag me overigens helemaal wakker maken voor chocolade ijs. Misschien heb jij ook wel een mega (zwangerschaps) craving? Die gaat gewoon mee op die ene foto van jou! Misschien eet jij met je dochter samen een pizza! Misschien liever iets natuurlijks? Echt even tot rust komen in een oase van bloemen drijvend om jullie bed, kaarsjes in het water en het matras vol dekentje's en kussens, kussen gevecht of  spelen tussen de knuffels van je kindje? Alles is mogelijk! Uiteraard zijn broertjes en zusjes ook mega welkom naast de mama op de meest magische momenten. Ik leg jullie graag vast op een pure manier en met het mooiste licht, uiteraard in overleg om een geschikt moment voor iedereen te vinden. Voor een zwangere mama kiezen we een datum tussen week 28 en 35 van de zwangerschap. Het allerbelangrijkste vind ik dat je je op je gemak voelt bij mij. Ik zal je duidelijke aanwijzingen geven zodat je goed weet hoe te ontspannen en wat je moet doen om zo mooi mogelijk op beeld te komen staan. Sta je open om ook wat meer intieme beelden te maken?

Alleen maar gaaf! Laat het mij even weten. Ik heb er nu al zin in, zie ik jouw snel?

Beige Aesthetic Modern Boho Floral Quote Phone Wallpaper.png
230810-StudioFramed-002.jpg
Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Ik zag de mail en heb gelijk de foto's bekeken. Wat zijn ze ontzettend mooi geworden! Ik kreeg gewoon even tranen in mn ogen. Wauw Michelle, wat een prachtig werk heb je verricht. Ontzettend bedankt voor deze prachtige dierbare fotos!! Ik kan je niet genoeg bedanken ❤️
Nog steeds kan ik de beelden bijna niet geloven. Zooo mooi! Echt zo ontzettend bedankt!

- Danielle

Prijzen

1

Lifebump pakket 1

• 8 hoge resolutie beelden 
• 1-2 personen
• Styling advies
• Kleding uit client closet
• Vaste locatie 
• Nauwkeurige selectie en bewerkte beelden, kleur en zwart wit afgewisseld

• 299 euro

2

Lifebump pakket 2

• 20 hoge resolutie beelden 

• 1-5 personen

• Styling advies

• Kleding uit client closet

• Kleding wissel mogelijk

• Vaste locatie of in overleg

• Nauwkeurige selectie en bewerkte beelden, kleur en zwart wit afgewisseld

•  Preview binnen 48 uur

• 355 euro

Boek je nu vast je plekje op 7 of 8 juni dan ontvang je maar liefst 10 digitale beelden ter waarde van €50,- gratis!