top of page

Studio Framed huren

DSCF0202 2.jpg
5_edited.png

Een liefdevolle plek

Daglicht studio

Als fotograaf fotografeer ik de liefdevolle band tussen moeder en kind, dit is de reden dat ik de studio ook in mijn eigen stijl heb ingericht. Wanneer je de studio huurt neem ik altijd even contact op om te vragen waar je de studio voor gebruikt. Wil jij misschien een branding fotoshoot doen dan haal ik het bed uit de weg, wil jij juist boudoir fotograferen vraag ik wat je nodig hebt en richten we voorhand het al helemaal in naar wens. Tijdens de fotoshoot mag alles worden gebruikt en verplaatst inclusief de mooie jurken aan de kapstok. Koffie, thee, water en lekkers is altijd inbegrepen. Daarnaast zijn de volgende items aanwezig in de studio: Handstomer, kimono's/jurken, slofjes, diverse accessoires, meubels, achtergrondrollen en systeem. 

Parkeren kan gratis voor de deur of aan de voorkant van het gebouw. Studio Framed bevind zich op de eerste verdieping. 

Je mag altijd een mail of DM sturen met al je vragen.

003-StudioFramed-23022024.jpg
007-StudioFramed-23022024.jpg

Mijn naam is Michelle en ik ben fotograaf. Vanaf mijn 6e ben ik alleen maar bezig met foto’s maken. Ambitieus kan je me wel noemen en ik hou van mij vak! Verschillende opleidingen heb ik gevolgd en nu heb ik mijn droom waar gemaakt. Sinds kort heb ik mijn eigen fotostudio! Daar ben ik zo ontzettend trots op. Stagairs verwelkom ik ook met alle liefde. Dagelijks sta ik te shooten in mijn studio, maar ook ben ik graag buiten aan het werk. Graag wil ik je vertellen over een nieuwe mogelijkheid die ik je kan bieden. Na wat overweging heb ik besloten mijn studio te gaan verhuren. Het is overigens zonde dat de studio soms niet word gebruikt, wanneer ik buiten aan het werk ben of bij een te gekke bruiloft!

Mijn studio is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor professionele fotoshoots en creatieve projecten. Het is een ruime en veelzijdige plek waar je jouw visie tot leven kunt brengen. Denk aan een opnameruimte/fotoshootruimte, diverse achtergrondopties en een gezellige ruimte voor het ontvangen van klanten. Ook heb ik kleding voor moeders en kinderen (en baby’s). Ik heb leuke dingen die je kan gebruiken voor de decoratie.

Mijn kantoor plek kan je gebruiken om aan tafel te zitten of een workshop te geven. En daar diverse mogelijkheden wil bespreken/uitleggen, foto’s editen en nog veel meer!

Of je nu een collega-fotograaf bent die op zoek is naar een tijdelijke ruimte, of een creatieveling die een geschikte locatie nodig heeft voor een project, event of workshop, mijn studio staat voor je klaar. Ik bied flexibele huurperiodes aan, zodat je precies kunt kiezen wat bij je past.

Als je interesse hebt, zou ik het leuk vinden om een afspraak te maken zodat je de studio zelf kunt komen bekijken en we de mogelijkheden kunnen bespreken. Laat me weten wat voor jou het beste moment is!

Alvast bedankt voor je tijd en ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn studio.

Prijzen

004-StudioFramed-23022024.jpg

2

Studio Framed 2 uur
€165,- ex btw. 
Beschikbaar van woensdag t/m zondag of op aanvraag.

Prijs is exclusief fotograaf. 

4

Studio Framed 4 uur
€330,- ex btw. 
Beschikbaar van woensdag t/m zondag of op aanvraag.​
 
Prijs is exclusief fotograaf. 

6

Studio Framed 6 uur
€499,- ex btw. 
Beschikbaar van woensdag t/m zondag of op aanvraag.

Prijs is exclusief fotograaf. 

8

Studio Framed 8 uur
€650,- ex btw.
Beschikbaar van woensdag t/m zondag of op aanvraag.​

 
Prijs is exclusief fotograaf. 

* Inclusief gebruik van alle apparaten en services inbegrepen zoals de toilet, koffie, thee etc.

* Losse uren bij boeken kan vanaf €85,- ex. BTW. per uur

bottom of page