top of page

Newborn workshop 7 juni 2024 Harderwijk

20221223-StudioFramed-015.jpg

Hoe doe je dat...

Baby's fotograferen?

Ontdek hoe bijzonder moederschap is tijdens onze leuke workshop in daglicht studio Framed. We gaan praten over mama's die zwanger zijn en al een groot kind hebben, en over mama's met een pasgeboren baby en hoe zet je die samen het beste neer voor het mooiste licht.

Tijdens deze speciale dag leer je hoe je mooie foto's kunt maken die laten zien hoeveel liefde er tussen mama en kind is. We gaan diep in op de gevoelens van moederschap, zodat de foto's die je maakt echt iets bijzonders zijn en spreken voor zich zelf.

Kom langs en geniet van een dag vol plezier en liefde voor newborns, en ga naar huis met prachtige foto's die je voor altijd zult koesteren! Na deze dag ben je nooit meer zenuwachtig voor je een newborn gaat fotograferen.

010-StudioFramed-29022024.jpg

Jou hoofdstuk begin hier!

Een ondoordachte aanpak zal je niet naar je gewenste bestemming leiden. Wat je echt nodig hebt, is een op maat gemaakt meesterplan dat perfect past bij jouw unieke persoonlijkheid en doelen. Met mijn deze kleine groep kun je al je vragen stellen en mee kijken hoe ik een newborn fotografeer, daarna is het aan jou. Als docent op het MBO weet ik maar al te goed wat voor prachtige bedrijven er ontstaan uit jouw passie maar ook hoe spannend die eerste stap kan zijn.

Maak het verschil

- Praktische kennis voor motherhood en newbornshoots 
- Kennis over natuurlijk licht
- Kennis van styling, poses en handige workflow tijdens de shoot bij de lifestyle newborn shoots, baby & zwangerschapsshoots (geen geposeerd newborn)

001-StudioFramed-29022024.jpg
040-StudioFramed-28022024.jpg

- Weten hoe je "newborn" kan toevoegen aan je huidige aanbod en wat voor soorten er zijn- Kennis van mijn workflow na de shoot en mijn galerij systeem

Dag indeling:

10:00:  inloop tot 10.15

Start theorie uitleg Motherhood thema, workflow, posing, theorie indoor en finding & creating connectie, licht gebruik en baby details
11:15: (Oudere) Baby model met mama 
12:30: Lunch
14:00: Newborn model met mama eventueel borstvoeding & zwanger model 
16:00: Verwacht Einde

Ben jij klaar voor een onvergetelijke dag vol fotografie, connectie en inspiratie? Samen met drie geweldige fotografen, exclusief mijzelf, gaan we op een avontuurlijke reis door de wereld van beeldvastlegging. Ik sta klaar om jullie te begeleiden, te ondersteunen en al jullie vragen te beantwoorden.

Deze dag staat in het teken van samenzijn, leren van elkaar en het delen van onze passie voor fotografie. En waar kan dat beter dan in de prachtige daglicht studio in Harderwijk? Voor slechts €199,- krijg je een complete dag inclusief lunch, waarin we samen de magie van fotografie ontdekken en vastleggen. En het beste van alles? De gemaakte beelden mogen gebruikt worden als waardevol portfolio materiaal, waarmee je jouw talent aan de wereld kunt laten zien!

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons op deze inspirerende dag vol creativiteit, leerzame momenten en natuurlijk, heel veel plezier! Schrijf je vandaag nog in en laat de fotografie-avonturen beginnen!

bottom of page