top of page

Workshop newborn en motherhood fotografie

20221223-StudioFramed-015.jpg

Workshop newborn en
motherhood fotografie

Ben je een beginnende fotograaf? Droom je ervan om moeders tijdens hun zwangerschap of met hun pasgeboren kleintje vast te leggen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of misschien voel je je nog wat onzeker om deze stap zelf te zetten?

Dan nodig ik je van harte uit voor mijn newborn en motherhood workshop op 7 juni in Harderwijk. Tijdens deze inspirerende dag zul je ontdekken hoe je prachtige foto's kunt maken die de liefde tussen moeder en baby vastleggen. We duiken diep in de wereld van emoties, spelen met licht en compositie, en leren hoe je die eerste lachjes of spontane knuffels tussen mama en baby kunt vangen. Het is de perfecte gelegenheid om je passie voor fotografie te verdiepen en je zelfvertrouwen te vergroten.

Zelfs na het fotograferen van meer dan 200 baby's en hun mama's voel ik me vereerd als ik een fotoshoot aanvraag in de mailbox ontvang omdat zij het vertrouwen hebben dat ik dat eerste lachje kan vastleggen. Mijn kennis en enthousiasme die geef ik jouw ook graag mee geven zodat je na de workshop gelijk vol vertrouwen aan de slag kunt.

michelle-newbornsessie-dee-fotografie-12.jpg

Dit leer je tijdens de workshop

Je weet hoe je je camera moet instellen maar je mist nog zekerheid tijdens de shoots en het gevoel dat je een kunstwerkje heb gemaakt terwijl je aan het bewerken bent. Je vlammetje gaat branden als je een mini lachje van de baby op beeld vangt of een kindje aan de borst op een zelfverzekerde manier mag fotograferen en een herinnering voor altijd creëren voor mama en baby. Voel je vrij om 7 juni aan te sluiten bij mijn workshop newborn en motherhood fotografie. Na deze workshop ga je met een heleboel kennis en beelden naar huis. Het liefst fotografeer ik elke dag baby's en het geeft me een voldaan gevoel als mama en baby een herinnering hebben om voor altijd te koesteren. Deze essentiële vaardigheden deel ik graag met jou. Waar komt licht vandaan, wat voor invloed heeft dit op je beeld en op welke dingen let je ng meer tijdens het fotograferen van een baby in mama haar armen. Met slechts 3 beschikbare plekken, krijg je de kans op persoonlijke begeleiding en gedetailleerde antwoorden op al jouw vragen.

Inhoud van de fotografie workshop:

  • Kennis van het gebruik van de juiste lenzen

  • Hulp bij: hoe zet je storytelling in tijdens een shoot om de emotie en verhalen van moeder en kind goed weer te geven op beeld

  • Kennis over licht en de effecten ervan

  • Het maken van composities en zelfverzekerd aansturen/poseren van moeder en baby

  • Samen kijken naar hoe ik deze shoot zou nabewerken in Lightroom en tips om jouw beelden te bewerken 

001-StudioFramed-29022024.jpg
040-StudioFramed-28022024.jpg

Dagindeling van de fotografie workshop dag:

10:15:  inloop tot 10.30

Start theorie-uitleg en kennismaking

Ik neem je mee in: Hoe vind je zwangere klanten, Mijn workflow van

mails tot afspraak ingepland en oplevering van de foto's,

Hoe zet je mama neer en welke spulletjes gebruik ik en hoe werk je met

binnenlicht

11:15: Newborn model met mama (borstvoeding)
12:30: Lunch
14:00: Newborn model met mama & zwanger model 

15:30: Nabespreking en samen editten
16:00: Verwacht Einde

Ben jij klaar voor een onvergetelijke dag vol fotografie, connectie en inspiratie? Samen met drie fotografen, gaan we jouw portfolio en zelfvertrouwen een boost geven. Ik sta klaar om jou te begeleiden, te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden.

Deze dag staat in het teken van samenzijn, leren van mij maar ook het delen van jouw passie voor fotografie. En dit alles vindt plaats in mijn daglichtstudio in Harderwijk. Hier heb ik alles bij de hand wat we nodig hebben voor een fotoshoot. Omdat mijn studio is ingericht als een slaapkamer, kan ik je goed begeleiden bij wat er zou gebeuren als je straks zelf op pad gaat naar mensen thuis. Voor €199,- krijg je een complete dag inclusief lunch, waarin we samen aan de slag gaan. 

Of je nu aan het begin staat van je fotografieavontuur of al wat shoots op de planning hebt staan, het is een dag vol ontspanning en gezelligheid. Samen kunnen we al je vragen bespreken terwijl we prachtige foto's maken. Ik kan niet wachten tot het zo ver is! 

bottom of page