top of page
Zoeken

Ontdek mijn favoriete shoot locaties

Mijn meest geliefde moment in combinatie met deze toffe fotospots zorgen voor favorieten fotoshoots. In mijn beelden straal ik graag romantische, liefdevolle ongedwongen momenten uit. Om deze momentje's goed vast te kunnen leggen maak ik graag gebruik van een plek die ook rust en vrede uitstraalt.


Naast de kleding die jullie dragen, speelt de locatie een essentiële rol bij het bepalen van de sfeer en kleuren van jullie foto's. Bij het plannen van een fotoshoot selecteren we ook een specifieke locatie. Voor shoots binnen een straal van 15 km vanaf Hierden worden de reiskosten van 30 km (heen en terug) inbegrepen. Hieronder deel ik enkele van mijn favoriete locaties die binnen deze straal vallen en waarvoor geen extra reiskosten worden gerekend.


Water

Waar kunnen we nou beter rust vinden dan met de voeten in het zand en het geluid van de golven om ons heen? Een prachtig afgelegen stukje water waar jullie heerlijk in het ondiepe water kunnen spelen tijdens de shoot. Op deze locatie gaat de zon eerder achter de bomen dan de echt zonsondergang, daardoor ook heel fijn met kleinere kinderen in de warme periode. Bij deze locatie kun je de auto vlak aan het water zetten en kunnen we voor het spelen ook nog prachtige beelden op het droge maken in het bos en op het zand.

Zand, heide & mos heuvels

Deze betoverende locatie biedt een uitgestrekt zandlandschap dat harmonieus samengaat met adembenemende mosheuvels. Het is een perfecte plek voor gezinsfotoshoots, waar kinderen vrij kunnen rondrennen en genieten van de shoot. Bovendien is deze locatie ook bijzonder geschikt voor zwangerschapsshoots. Met name tijdens zonsondergang wordt deze plek magisch, omdat de zon hier tot het laatste moment zichtbaar blijft. De auto kan aan de rand van dit prachtige gebied worden geparkeerd en zal dus niet meer dan 2 minuten lopen zijn.

Zand & Bos

Een hele grote open vlakte met zand en hoge grassen. Aan het begin een prachtige bosrand met mooie smalle zand paadjes waar het licht door de bomen valt. Deze locatie is ook echt ideaal met zonsondergang omdat hier de zon tussen de bomen door naar beneden gaat. Voor de echte avontuurlijke kinderen ook perfect door het bouwen van een hut of zandkasteel tussen de foto's door. Deze locatie is een klein stukje lopen, met ongeveer 6 minuten vanaf de parkeerplaats tot shoot locatie.

Hozzászólások


bottom of page