top of page
Zoeken

Een match made in heaven! De meest creatieve fotoshoot voor avontuurlijke mama's.

Een zonnige avond, zwangere mama, tuinbroekjes en een avontuurlijke papa, dat zijn alle ingrediënten die ik nodig heb om een geweldige galerij af te leveren van een lifebump fotoshoot.

Iets meer dan een jaar geleden mocht ik dit stel fotograferen op de mooiste dag van hun leven: de bruiloft. Inmiddels verwachten zij hun tweede kindje. Dit stel is avontuurlijk maar ook dol op het proberen van nieuwe dingen. Het is veel leuker om een lifebump te doen in plaats van een fotoshoot in de zandverstuiving.


We verzamelden bij het picknickbankje op de locatie die ik via de bevestigingsmail had doorgegeven, rond 19 uur 's avonds vanwege het licht. Deze locatie is vooral gekozen vanwege het magische licht, de prachtige rietpluimen en de rust. We komen zelden tot nooit iemand tegen, en het is maar een klein stukje vanaf de parkeerplaats. Op deze locatie gaat de zon namelijk heel gelijkmatig tussen de bomen door naar beneden, wat zorgt voor een magisch gevoel als je over het water drijft. Dit kan ook 's ochtends.

Op de tafel liggen jurken voor mama en kleertjes voor de kleine jongen klaar, alleen had hij al een mega stoere tuinbroek aan, dus die hebben we lekker zo gelaten. Ook papa was helemaal in dezelfde kleur als mama en kleine Rolf, dus dat was snel geregeld. Ik leg nog een extra kleed op het bed, en mama probeert even welke jurk goed past. Uiteindelijk is iedereen klaar, en ga ik met het bed het water in. Het bed blijft lekker drijven, en door één stapje in het water te doen, kan mama ook rustig komen zitten.

Rolf kijkt met papa nog even toe.


Door het drijven op het water kun je helemaal tot rust komen, maar ook vanaf de kant wordt al snel enthousiast geroepen 'mama op de boot'.

Met lifebump probeer ik jullie zelf ook in een bubbel van varen en plezier te laten komen. Door kleine grapjes en opdrachtjes zoals kriebelen zorgen we voor rustgevende beelden en spontane afwisselende foto's. Als jullie na het ontspannen moment op het bed het nog leuk vinden om het water in te gaan, dan maken we ook in het bos en langs de waterkant nog mooie foto's. Uiteindelijk hoop ik dat jullie ontspannen naar huis gaan.

Lifebump heeft 2 pakketten, en bij het meest uitgebreide pakket ontvang je dezelfde dag of de volgende dag al een preview. Deze lieve familie ontving zelf vandaag (2 dagen na de shoot) de complete galerij en dit is wat ze terugstuurden:


"Van de shoot hebben wij enorm genoten! Het is altijd weer even spannend om voor een camera te gaan staan, maar je liet ons al heel gauw op ons gemak voelen, zelfs ons verlegen zoontje was binnen no time niet meer zo verlegen ;) & dat we het water op mochten, maakte het extra leuk! Op een luchtbed kruipen en lekker ronddobberen zorgt voor een relaxte sfeer maar ook een hoop plezier! Ons zoontje vond 'de boot' fantastisch! :) & als iedereen het naar zijn zin heeft, heb je amper nog door dat er iemand met een camera voor je staat. Het resultaat? Prachtige spontane foto’s op een unieke locatie en een hele gezellige avond. Wij kunnen het iedereen alleen maar aanraden! - Nomee"


Dus ben jij een avontuurlijke mama? Opzoek naar iets unieks? Stuur me een bericht!


Liefs, Michelle.

Bekijk de beelden van deze fotoshoot hier onder:Comments


bottom of page