top of page
Zoeken

Jeroen & Nina, trouwen in de Dolomieten, dit is en droom!

Stel je een zonovergoten dag voor, hoog in de majestueuze Dolomieten, waar de lucht gevuld is met liefde en het landschap adembenemend is. Dit was het decor voor het sprookjeshuwelijk van Jeroen en Nina, een droom die werkelijkheid werd, en ik had het voorrecht om als fotograaf bij deze onvergetelijke gebeurtenis aanwezig te zijn.


Voor Jeroen en Nina was een trouwen in het buitenland altijd al een droom. Ze wilden een huwelijksceremonie die net zo uniek en spectaculair was als hun liefde voor elkaar. De keuze voor de Dolomieten als hun trouwlocatie was dan ook een schot in de roos. De bergachtige omgeving met zijn majestueuze pieken en pittoreske dorpjes bood het perfecte decor voor hun romantische avontuur.

Als fotograaf had ik de eer om deze prachtige dag vast te leggen, van de voorbereidingen 's ochtends tot het betoverende moment waarop ze elkaar hun trouwgeloften uitspraken, omringd door vrienden en familie. De Dolomieten waren niet alleen een adembenemende achtergrond voor de foto's, maar ook een bron van inspiratie voor elke opname.


Een van de meest bijzondere aspecten van dit huwelijk was de manier waarop de bruid en bruidegom, en ook hun gasten, zich comfortabel voelden. Taalbarrières waren geen probleem, aangezien Jeroen en Nina ervoor hadden gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. Dit maakte de ervaring voor iedereen des te specialer, omdat ze zich echt konden concentreren op de liefde en de viering.

De ceremonie zelf was een emotionele achtbaan, met lachende gezichten, traanogen en gelukkige zuchten. Jeroen en Nina beloofden elkaar eeuwige liefde en trouw te midden van de majestueuze bergen, omringd door de mensen die het dichtst bij hen stonden.


Na de ceremonie genoten de gasten van een feestelijke receptie in een schilderachtige bergen, waar heerlijke gerechten en lokale wijn de zintuigen prikkelden. Samen lachen, dansen en delen in de liefde van het bruidspaar maakte deze dag onvergetelijk. We kozen het prachtige Lago Di Breilles als shoot locatie en maakte letterlijk gebruik van de huwelijksbootjes daar.


Voor koppels die overwegen in het buitenland te trouwen, is het huwelijk van Jeroen en Nina een perfect voorbeeld van hoe het mogelijk is om je dromen waar te maken. Het gaat niet alleen om de locatie, maar ook om de mensen om je heen en de manier waarop je ervoor zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Als fotograaf was het een voorrecht om deze bijzondere dag vast te leggen en te zien hoe liefde de taalbarrières overwint. Jeroen en Nina's avontuurlijke geest en hun liefde voor elkaar maakten deze bestemming bruiloft in de Dolomieten een ware droom die uitkwam, en ik ben dankbaar dat ik er deel van mocht uitmaken.


Liefs, Michelle

Kommentare


bottom of page