top of page
Zoeken

Mijn favoriete plekje!

Een betoverende fotoshoot aan het water met de sprankelende zon.


Elke fotograaf heeft die ene fotoshoot waarbij alles op magische wijze samenkomt. Een prachtige locatie, de perfecte kleding, een stralende zon en bovenal, de aanwezigheid van prachtige mensen die vastgelegd mogen worden. Zo'n uniek moment kwam tot leven tijdens een zwangerschapsshoot aan het water. Mijn favoriete plekje!Kleine Emma mocht vandaag samen met haar mama mee naar de fotoshoot. Ze waren beiden gekleed in prachtige jurken uit de client closet, hoewel Emma er ook haar eigen legging onder droeg vanwege het vroege voorjaar. Terwijl we foto's maakten in het bos en op het strand, riep Emma plotseling: "Zwemmen, zwemmen!" Ze was zo enthousiast en wilde dolgraag samen met mama het water in. Haar speelse energie en onschuldige glimlach zorgden voor hartverwarmende momenten. Het was bijna onmogelijk om te stoppen met het vastleggen van deze kostbare herinneringen. Ik voelde me vereerd om deze unieke momenten voor altijd op beeld te mogen vastleggen.

Als fotograaf was het ook mijn taak om mama gerust te stellen en haar te helpen zich op haar mooist te voelen.


Ik wilde dat ze vol vertrouwen voor de camera kon staan en de prachtige moeder kon zijn die ze is. Samen werkten we aan poses en vond ik manieren om haar op haar gemak te stellen. Het was geweldig om te zien hoe ze zich langzaam ontspande en begon te stralen. Het is mijn passie om vrouwen te helpen hun schoonheid en kracht te omarmen, vooral tijdens zo'n belangrijk en bijzonder moment in hun leven.


Uiteindelijk hebben mama en ik besloten om toe te geven aan Emma's wens en zijn we het verfrissende water ingegaan. Het was een moment van spontaniteit en puur plezier, en het leverde prachtige beelden op. Na al het plezier was het echter tijd voor Emma om naar bed te gaan. Zo hebben we de fotoshoot afgesloten met lieve knuffels, die de liefde tussen moeder en dochter perfect vastlegden.


Elke fotoshoot is uniek en vol mooie momenten, en ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van deze bijzondere reis. Het is mijn doel om elke mama te helpen stralen en zich mooi te laten voelen, terwijl ik tegelijkertijd de waardevolle banden tussen gezinsleden vastleg. Dankbaarheid en vreugde vullen mijn hart wanneer ik deze kostbare herinneringen mag vereeuwigen. En naderhand ontving ik de prachtige woorden van mama: liefdevol, authentiek zoals we zijn, professioneel en beelden van hoge kwaliteit. Het was hartverwarmend om te horen dat mijn werk hun verwachtingen had overtroffen. Nu rest ons nog maar één ding... wachten tot de kleine baby zich meldt!


Blader door de foto's en laat je meevoeren door de tederheid en vreugde die elk moment belichaamt.

Liefs, Michelle.

Comments


bottom of page