top of page
Zoeken

Newlife fotoshoot aan huis

Jullie Eerste Kleine Wonder: Meyra.

Er zijn momenten in het leven die zo kostbaar zijn, dat ze vereeuwigd moeten worden. Zo'n moment is jullie babytje in de eerste 4 weken van zijn of haar leven. Onlangs toen ik werd uitgenodigd om de allereerste fotosessie van een prachtig klein meisje genaamd Meyra vast te leggen sprong ik een gat in de lucht. Ik kende namelijk haar papa en mama al van de zwangerschapshoot.

Deze fotosessie vond plaats in het warme en gastvrije huis van haar trotse ouders, die straalden van liefde voor hun kleine wonder.


Papa kon wel de hele dag naar zijn dochter kijken en dat kwam goed uit. Het was een intieme sessie, vol met liefdevolle momenten die de unieke band tussen deze kleine en haar ouders vastlegden. Als fotograaf voelde ik me bevoorrecht om getuige te zijn van deze kostbare momenten, van de tedere omhelzingen tot de zachte glimlachen die de kamer vulden.

Meyra, met haar zachte ogen en schattige glimlach, straalde pure onschuld uit. Haar ouders, vol trots en liefde, hielden haar dichtbij, terwijl ze elke seconde van haar aanwezigheid koesterden. Het was duidelijk dat Meyra niet alleen hun dochter was, maar ook hun eerste kleine wonder, dat hun wereld had veranderd en gevuld met een nieuw soort geluk.


Terwijl ik mijn camera gebruikte om deze prachtige momenten vast te leggen, besefte ik hoe bijzonder het is om deel uit te maken van zulke intieme ogenblikken. Als je mij dus random ziet lachen tijdens een fotoshoot is dat omdat ik geniet van jullie liefde om smelt van de schattige teentjes van jullie kindje.


Ik wilde deze blogpost delen om de schoonheid van het vastleggen van deze kostbare momenten te benadrukken. Als fotograaf is het een eer om deel uit te maken van zulke bijzondere gebeurtenissen en om gezinnen te helpen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Meyra, jouw eerste fotosessie was een viering van liefde, geluk en het begin van een nieuw avontuur voor jou en je ouders. Dank je wel dat ik deel mocht uitmaken van dit prachtige hoofdstuk in jullie leven en nog veel meer dank voor de lieve woorden die je mama achter liet bij het ontvangen van de beelden!


Review:

Waaauw wat een prachtige beelden! We zijn er wederom erg blij mee!

Erg blij dat we de zwangerschaps- en newbornfotoshoot door jou hebben laten doen. En bij volgende fotoshoots weet ik je te vinden :)

Sowieso de minishoot in het najaar en volgend jaar de cakesmash haha!

- Josine

Comentários


bottom of page